Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bfe102c80a57b71cd4370ed1fcf8b35a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Aku Hirviniemi eroaa tuotantoyhtiönsä hallituksesta – Uutisalue

Aku Hirviniemi eroaa tuotantoyhtiönsä hallituksesta

Hirviniemi haluaa päätöksellään taata yhtiölle työrauhan.

Viestikohun keskiössä oleva näyttelijä Aku Hirviniemi on ilmoittanut eroavansa Tuotantoyhtiö Hihhihhiin hallituksesta taatakseen yhtiölle työrauhan. Yhtiö tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

– Selvyyden vuoksi todettakoon, että Tuotantoyhtiö Hihhihhiissä ei hyväksytä häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua.

Tiedotteen on allekirjoittanut tuotantoyhtiön toimitusjohtaja Katri Varjos.

Tiedotteessa kerrotaan, että Hirviniemi ei ole mukana yhtiön operatiivisessa toiminnassa. Hirviniemi on edelleen yhtiön osakas.

Hirviniemi on ollut otsikoissa lokakuusta lähtien, jolloin Seiska uutisoi hänen lähetelleen seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Ilta-Sanomien haastattelemat naiset kertoivat viikonloppuna julkaistussa jutussa kokemuksiaan Hirviniemen viestittelystä.

Viestien kohteiksi joutuneet naiset kokevat, että Aku Hirviniemi on käyttänyt maineikkaan tv-julkkiksen valta-asemaa väärin.

Yksi naisista kertoo Hirviniemen bonganneen hänet tv-ohjelman studioyleisöstä ja alkaneen lähetellä iltaisin viestejä.

– Oli todella kiusaannuttavaa aina palata studiolle, kun puhelin oli täynnä niitä edellisillan viestejä, hän kertoi.

Hänestä viestit olivat ”todella härskejä”, ja mukana oli ”suoraa ehdottelua”.

– Olin silloin sinkku, mutta en silti lähtenyt mukaan niihin juttuihin, koska tajusin, että olemme siellä tekemässä ohjelmaa.

Nainen kertoo kieltäytyneensä Hirviniemen kutsuista keksimällä tekosyitä.

– Ensi alkuun viestit lähinnä naurattivat, mutta sitten se oli pelkästään ällöttävää. Jossain vaiheessa lakkasin vastailemasta hänelle, mutta seuraavana iltana tuli aina lisää viestejä. Mietin vain, että miten hän kehtaa?

Hänen lisäkseen useat muut naiset kertoivat Ilta-Sanomille saaneensa näyttelijä Aku Hirviniemeltä, 39, viime vuosien aikana seksuaalissävytteisiä viestejä. Kertomuksissa toistuu sama kaava, jossa Hirviniemi tapaa työpiireissä itseään nuoremman naisen, ottaa häneen yhteyttä ja aloittaa viestittelyn.

Jutussa esiintyviä naisia yhdistää se, että he ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja jakavat itsestään kuvia Instagramissa. Osa naisista on julkisuudesta tuttuja, osa ei.

Osa naisista on kokenut Hirviniemen yllättävät lähestymiset epäasiallisiksi ja ahdistaviksi. Hirviniemen toiminnasta ei ole IS:n tietojen mukaan käynnissä kuitenkaan esimerkiksi rikostutkintaa.

IS on yrittänyt tavoittaa Aku Hirviniemeä kommentoimaan asiaa useita kertoja viimeksi kuluneiden viikkojen aikana, mutta näyttelijä on toistaiseksi kieltäytynyt haastattelusta.

Hän viestitti Ilta-Sanomille perjantaina, että ei ole antanut kenellekään julkisen sanan edustajalle suostumusta käsitellä yksityiselämäänsä liittyviä tapahtumia julkisuudessa.

Source Link is.fi