Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_84b78ccc81c16127c40a6e7fd2c701d7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Aku Hirviniemi pyytää anteeksi käytöstään – Uutisalue

Aku Hirviniemi pyytää anteeksi käytöstään

Aku Hirviniemi on ollut viime aikoina kohun keskellä.

Näyttelijä Aku Hirviniemi ottaa kantaan somessa viime aikoina julkisuudessa esillä olleeseen viestittelykohuun. Hän pahoittelee asiattomia viestejään. Hän on julkaissut aiheesta Instagram-päivityksen.

– Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut, hän kirjoittaa.

Lisäksi hän kertoo pyytävänsä erityisesti anteeksi kumppaniltaan Sonja Kailassaarelta ja muilta läheisiltään.

– Tunnistan ongelmani. Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi. Minun olisi pitänyt tulla asian kanssa ulos jo aiemmin, Hirviniemi kirjoittaa tekstinsä loppupuolella.

Ilta-Sanomat uutisoi viime lauantaina Hirviniemen lähettämistä viesteistä. Jutussa useat naiset kertoivat Ilta-Sanomille saaneensa Hirviniemeltä, 39, viime vuosien aikana seksuaalissävytteisiä viestejä.

Kertomuksissa toistui sama kaava, jossa Hirviniemi tapaa työpiireissä itseään nuoremman naisen, ottaa häneen yhteyttä ja aloittaa viestittelyn.

Jutussa esiintyviä naisia yhdistää se, että he ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja jakavat itsestään kuvia Instagramissa. Osa naisista on julkisuudesta tuttuja, osa ei.

Osa naisista on kokenut Hirviniemen yllättävät lähestymiset epäasiallisiksi ja ahdistaviksi. Hirviniemen toiminnasta ei ole IS:n tietojen mukaan käynnissä kuitenkaan esimerkiksi rikostutkintaa.

Hirviniemen tunkeileviksi koetuista viesteistä kertoi ensin Seiska, joka on sittemmin tehnyt aiheesta useita juttuja.

Lue lisää: Useat naiset kertovat: Aku Hirvi­niemi lähetteli roiseja seksi­viestejä – ”Hän bongasi meidät yleisöstä”

Maanantaina mediassa uutisoitiin siitä, että Hirviniemi erosi tuotantoyhtiö Tuotantoyhtiö Hihhihhiin hallituksesta taatakseen yhtiölle työrauhan. Yhtiö tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

– Selvyyden vuoksi todettakoon, että Tuotantoyhtiö Hihhihhiissä ei hyväksytä häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, tiedotteessa kerrottiin.

Source Link is.fi