Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_578563ac76b0b491a92dba8cd857fbcd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
AL: Vesa Toskalan toiminta Helsingin arvo­kiinteistössä suututtaa – nyt lävähti kova uhkaus – Uutisalue

AL: Vesa Toskalan toiminta Helsingin arvo­kiinteistössä suututtaa – nyt lävähti kova uhkaus

Entisen NHL-maalivahdin Airbnb-toiminta suututtaa Helsingissä.

Helsinkiläinen taloyhtiö Asunto oy Kaartin Union uhkaa ottaa haltuun Vesa Toskalan omistaman asunnon. Taloyhtiö sijaitsee arvoalueella Helsingin kantakaupungissa.

Asunto-osakeyhtiö antoi varoituksen Toskalalle majoitustoiminnasta, jota yhtiön käsityksen mukaan asunnossa harjoitetaan. Asiasta kertoi Aamulehti.

Virallinen syy on osakehuoneiston oleellinen käyttö vastoin vakiintunutta käyttötarkoitusta. Ilmoituksessa vaaditaan Toskalalta, että huoneistossa käynnissä oleva majoitustoiminta pitää lopettaa. Muutoin huoneiston haltuunotto siirtyy yhtiökokouksen päätettäväksi.

– Tämä oli ihan uutta minulle, Toskala kertoi AL:lle.

Ilveksessä 2011–12 uransa päättänyt maalivahti viestitti myöhemmin jatkoa.

– Emme harjoita majoitustoimintaa. Kyseessä on lyhyt- ja pitkäaikaista vuokrausta silloin, kun emme itse ole paikalla. Varoitus on täysin aiheeton. Ei muuta kommentoitavaa.

Ilveksen kasvatti pelasi Pohjois-Amerikassa 2000–10. NHL:ssä hän edusti San Josea, Torontoa ja Calgarya. Hän pelasi myös farmiliiga AHL:ssä.

NHL-uran päättymisen jälkeen Toskala pelasi yhden kauden Ruotsissa AIK:ssa ennen uran päättymistä Ilveksen paidassa.

Source Link is.fi