Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_de2325b634c5791abf88402d055fc06b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Alaston vartalo päätyi dokumenttielokuvaan – naisurheilija tuntee olonsa ”hyväksikäytetyksi” – Uutisalue

Alaston vartalo päätyi dokumenttielokuvaan – naisurheilija tuntee olonsa ”hyväksikäytetyksi”

Vapaaotttelija Nicco Montano on pahoillaan siitä, että kuvamateriaalia hänestä alastomana näytetään uudessa Warrior Spirit -dokumenttielokuvassa.

Dokumenttiin päätynyt kuvamateriaali Montanon alastomasta vartalosta on alkujaan HBO-yhtiön Real Sports -sarjasta viime vuodelta. Montano pudotti tuolloin painoaan ankarasti ennen otteluaan Valentina Shevtshenkoa vastaan.

Ottelua edeltäneen päivän punnituksessa Montano otti pyyheliinan pois yltään, jolloin tv-sarjan kuvaajat tallensivat kuvaa hänen alastomasta vartalostaan.

Nyt tuosta tapauksesta on käytetty parin sekunnin pätkä uudessa Warrior Spirit -dokumentissa. Montanon mielestä turhaan. Dokumentin tekijöiden olisi ollut helppo häivyttää alastomuus noista kuvista tai jättää ne kokonaan pois.

Montano huomauttaa, että Warrior Spirit -dokumentti käsittelee sitä, miten syntyperäisiä amerikkalaisia hyväksikäytetään ja miten UFC hyväksikäyttää ottelijoita.

– Siksi on todella tekopyhää, että he (dokumentin tekijät) käsittelevät noita aiheita, sillä tässä minua hyväksikäytetään selvästi, Montano sanoi mmafighting-sivuston mukaan.

– En ole antanut lupaani siihen, että minut paljastetaan filmissä tuolla tavalla. Ja kun kysyin heiltä sen poistamisesta, niin he sanoivat, etten tiedä mistä puhun, Montano jatkoi.

Montano, 32, varttui navajo-intiaanien reservaatissa Arizonassa. Hän aloitti vapaaottelun vuonna 2013.

Vuonna 2017 hänestä tuli UFC:n naisten uuden painoluokan, kärpässarjan, ensimmäinen mestari.

Source Link is.fi