Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ca8f6b2e086575f0acdebe20373aed16, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Aleksandr Bolshunov sai kutsun yllättävältä taholta – Jelena Välbeltä yksiselitteinen reaktio – Uutisalue

Aleksandr Bolshunov sai kutsun yllättävältä taholta – Jelena Välbeltä yksiselitteinen reaktio

Maastohiihdon tähti Aleksandr Bolshunov yllätti hiljattain osallistumalla kotimaassaan Venäjällä kajakkimelontakilpailuun.

Nyt häntä on kosiskeltu kokeilemaan myös toista lajia. Venäjän golfliiton puheenjohtaja Viktor Hristenko on kutsunut Bolshunovin Venäjällä järjestettävään golfturnaukseen, kertoo norjalainen Nettavisen.

Sivuston haastattelemat norjalaishiihtäjät ovat kommentoineet hiihtotähden mahdollista osallistumista.

– Homman ei pitäisi jäädä kiinni ainakaan fysiikasta. Uskon hänen lyövän palloa lujaa. En ole varma, mihin suuntaan pallo lentäisi, mutta pitkälle se menisi, Didrik Tönseth sanoi Nettavisenille.

Hans Christer Holund ja Harald Östberg Amundsen arvioivat Bolshunovin pärjäävän melonnassa, mutta he eivät usko venäläisen taitoihin golfissa. Emil Iversen antoi suorimman vastauksen:

– En välitä, mitä Bolshunov tekee vapaa-ajallaan. Minulta kysytään asiasta paljon, mutta ei kiinnosta. Golf, kajakkimelonta – hän saa tehdä mitä haluaa.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe sen sijaan on iloinen tähtiurheilijansa uudesta kokeilusta.

– Fantastista. Antakaa hänen yrittää golfia. Tietenkään se ei ole kiellettyä, Välbe sanoi Match TV:lle.

Bolshunov, 25, voitti viime talvena Pekingissä kolme olympiakultaa ja yhden pronssin.

Tulevalla kaudella venäläisiä ei mitä todennäköisimmin nähdä kansainvälisissä kilpailuissa. Kansainvälinen hiihtoliitto Fis on toistaiseksi sulkenut venäläiset kilpailuista Venäjän Ukrainassa aloittaman sodan takia.

Bolshunovin aika tuskin tulee pitkäksi, koska hänellä riittää nykyään entistä enemmän puuhaa myös perhepiirissä. Hiihtäjästä tuli elokuussa isä.

Source Link is.fi