Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4fd252cc2eb5ceb48e0678468385349d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Henkilöauto törmäsi rajusti lyhty­pylvääseen Oulussa, kaksi loukkaantui – Uutisalue

Henkilöauto törmäsi rajusti lyhty­pylvääseen Oulussa, kaksi loukkaantui

Kaksi henkilöä loukkaantui, kun henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla lyhtypylvääseen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Oulun yliopiston alueella Yliopistokadulla.

Farmarimallisessa henkilöautossa oli Oulun poliisin mukaan kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molemmat loukkaantuivat onnettomuudessa.

Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tarkkaa arviota auton nopeudesta, mutta johtokeskuksen mukaan auto oli törmännyt lyhtypylvääseen ”aikamoisella vauhdilla”.

Autoa oli kuljettanut pikkuisen alle 40-vuotias mies.

Kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi ei ota kantaa, edelsikö onnettomuutta takaa-ajo. Vielä ei ole varmuutta siitä, oliko alkoholilla tai huumeilla osuutta onnettomuuteen kovan tilannenopeuden ohella.

– Onnettomuuden tutkinta on vasta alkuvaiheessa. Tässä vaiheessa auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, Oulun poliisista kerrottiin Ilta-Sanomille.

Source Link is.fi