Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_35eadf6a4b26d7598a937ab2993a35fd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Anna Abreu julkaisi mykistävän bikinikuvan – näin suomalaisjulkkikset pakenivat talvea etelän aurinkoon – Uutisalue

Anna Abreu julkaisi mykistävän bikinikuvan – näin suomalaisjulkkikset pakenivat talvea etelän aurinkoon

Vaikka talvi on kääntymässä hiljalleen kohti kevättä, eletään edelleen vuoden synkimpiä päiviä. Vähäinen auringonvalo ja viime viikkojen hyiset pakkaskelit ovat saaneet monet unelmoimaan etelän lämmöstä.

Monet suomalaisjulkkikset ovat tehneet näistä haaveista totta ja suunnanneet kohti aurinkoisempia maisemia.

Laulaja Anna Abreu lähti joulun viettoon Thaimaahan jo pari viikkoa sitten. Tiistaiaamupäivänä hän jakoi Instagram-tilillään valloittavan bikinikuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoi palaavansa pian takaisin Suomeen.

– Vikat säteet ja sit pikkuhiljaa takas hommiin. Ens viikol jatketaan albumi nro 8 työstämistä ihan huolella.

Laulajan matka ei ole sujunut ongelmitta, sillä menolennolle hän pyörtyi lentokoneen vessaan. Abreu kertoi asiasta Instagram-tarinassaan. Hän epäili tilanteen johtuneen stressistä ja jännityksestä.

Lue lisää: Anna Abreun loma alkoi katastrofaalisesti – pyörtyi vessassa ja teloi nilkkansa

Thaimaassa lomailee myös toimittaja Maria Veitola, joka on päivitellyt matkakuulumisiaan aktiivisesti omalle Instagram-tililleen. Muutamia päiviä sitten julkaistussa päivityksessä Veitola kertoi yksityiskohtaisesti Thaimaan tiukoista koronatoimista, joihin kuuluvat muun muassa koronatestit, rokotetodistukset ja ruumiinlämmön mittaaminen.

Samanlaisia ohjeita on omassa Instagramissaan jakanut myös juontaja Ellen Jokikunnas, joka nauttii lämmöstä niin ikää Thaimaan auringon alla. Maanantaina julkaistussa päivityksessä hän kertoi yllättävästä kohtaamisestaan ihka oikean hain kanssa.

Lue lisää: Thaimaahan matkustanut Ellen Jokikunnas julkaisi mykistäviä kuvia – paratiisirannalla sattui pysäyttävä tilanne

Thaimaa on myös muiden suomalaisjulkkisten suosiossa, sillä tällä hetkellä siellä lomailevat myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Helena Ahti-Hallberg sekä laulaja Sanni ja juontaja Shirly Karvinen.

Viikko sitten julkaistussa Instagram-päivityksessä Ahti-Hallberg kertoi pyhittäneensä lomansa täysin rentoutumiselle.

– Aurinkoa, ruokaa, juomaa, hierontoja, sukellusta! Tällä lomalla ei nyt seikkailla vaan rentoudutaan, hän kirjoitti.

Lue lisää: Thaimaassa lomailevan Helena Ahti-Hallbergin uimapukukuvaan ilmestyi ikävä utelu – TTK-tähti iski takaisin terävän vastauksen

Myös Sanni ja Shirly Karvinen ovat jakaneet reissultaan useita ihastuttavia kuvia, joista huokuu tropiikin lämpö.

Lue lisää: Shirly Karvinen ja Sanni karkasivat lomalle Thaimaahan – Shirlyn vihjaileva viesti matkakumppanilleen sai seuraajat innostumaan

Myös formulatähti Kimi Räikkönen suuntasi etelän lämpöön pian viimeisen F1-kilpailunsa jälkeen. Malediiveille lähdettiin koko perheen voimin, ja Minttu Räikkönen on julkaissut viime viikkoina Instagramissa useita valloittavia reissukuvia.

Lue lisää: Minttu Räikkönen suuntasi perheensä kanssa paratiisi­kohteeseen – julkaisi bikinikuvan häikäisevistä maisemista

Koko perheen kanssa reissuun on lähtenyt myös juontaja Vappu Pimiä, joka nauttii rantaelämästä Kaliforniassa.

Yhdysvaltojen länsirannikolla lomailee malli Janina Fry, joka viettää tällä hetkellä aikaa Floridassa. Tiistain vastaisena yönä julkaistussa päivityksessä nainen poseeraa kameralle täysissä lomatunnelmissa.

– Tällä on kaikki hyvin, hän kirjoittaa englanniksi.

Hiljattain Atlantin yli -ohjelman kuvauksiin osallistunut laulaja Pete Parkkonen majailee Karibian saarilla, joiden vehreä luonto on tehnyt mieheen lähtemättömän vaikutuksen.

Samaiseen ohjelmaan osallistui myös juontaja Anne Kukkohovi, joka vietti Karibialla useita viikkoja.

Reissukuulumisia Instagramiin ovat päivitelleet myös laulaja Tuure Boelius, Tanssii tähtien ohjelmasta -tuttu tanssija Anssi Heikkilä ja Dubaissa lomaileva räppäri Pikku G.

Source Link is.fi