Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_efe313b591134dc2e4c4fed078fe518c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Antti J. Jokinen julkaisi harvinaisen perhekuvan – poseeraa tyttärensä kanssa – Uutisalue

Antti J. Jokinen julkaisi harvinaisen perhekuvan – poseeraa tyttärensä kanssa

Isä ja tytär poseeraavat herkässä kuvassa.

Elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen julkaisi Instagramissa kauniin kesäkuvan tyttärensä kanssa.

Kuvassa isä ja tytär halaavat toisiaan ilta-auringon paisteessa ulkomailla.

– Kesä on ohi ja back to work! Jokinen kirjoittaa.

Kuvan aihetunnisteeksi Jokinen on merkinnyt sanan perhe. Ohjaaja ei ole juuri yksityiselämäänsä somessa esitellyt, sillä edeltävän perheeseensä liittyvän kuvan hän on julkaissut viime kesänä, kun parin kuopus syntyi.

Kuvan ottajaksi on merkitty Jokisen puoliso, näyttelijä Krista Kosonen, joka riensikin kommentoimaan kuvaa pian. Hän jätti kuvan alle kolme sydänemojia.

Pariskunta kihlautui vuonna 2014 ja meni naimisiin vuonna 2018. Vuonna 2015 Kosonen ja Jokinen saivat esikoistyttärensä. Viime kesänä heille syntyi poikavauva, jonka kastejuhlaa vietettiin syksyllä.

Tuolloin Krista Kosonen julkaisi herkän kuvan, jossa hän käveli kirkon käytävää pitkin poikavauva sylissään. Parin lapsi kastettiin Temppeliaukion kirkossa Helsingissä.

– Todella erityinen päivä, Kosonen kirjoitti kuvatekstiin englanniksi ja lisäsi aihetunnisteeksi sanan ”kaste”.

Source Link is.fi