Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3a2f924d7170a867e8ed14eef62f0cd1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Arabiemiraatit kieltää kahdesti rokotettuja kansalaisiaan poistumasta maasta – Uutisalue

Arabiemiraatit kieltää kahdesti rokotettuja kansalaisiaan poistumasta maasta

Arabiemiraatit kieltää matkustuksen ulkomaille kansalaisiltaan, jotka eivät ole saaneet kolmatta koronarokoteannosta, kertoo muun muassa BBC. Kielto tulee voimaan 10. tammikuuta eikä koske niitä, jotka eivät voi terveydellisistä syistä rokotetta ottaa.

Arabiemiraatit on viimeisin maa, joka ilmoitti uusista rajoituksista koronatartuntojen lisääntyessä. Monet maat ovat asettaneet tiukkoja rajoituksia rokottamattomille ihmisille ennen heidän päästämistään maahan.

Yli 90 prosenttia Arabiemiraattien kansalaisista on saanut kaksi rokoteannosta, ja noin kolmannes on jo kolmesti rokotettuja. Maan rokotekattavuus on maailman korkeimpia.

Ulkoministeriön ja turvallisuusviranomaisten mukaan matkustuskieltojen tarkoituksena on priorisoida terveysturvallisuus. Arabiemiraateissa on todettu pandemian aikana yli 750 000 tartuntaa ja yli 2 000 koronakuolemaa.

Source Link is.fi