Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b7f2990fb85464216a2eaaddfd06634e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Asemies yritti tunkeutua FBI:n rakennukseen Cincinnatissa – miestä ei ole saatu vielä kiinni – Uutisalue

Asemies yritti tunkeutua FBI:n rakennukseen Cincinnatissa – miestä ei ole saatu vielä kiinni

Aseistautunut mies yritti tunkeutua Yhdysvaltojen liittovaltion poliisin FBI:n rakennukseen torstaiaamuna paikallista aikaa Cincinnatissa, Ohiossa, Reuters uutisoi. Mies kuitenkin epäonnistui ja pakeni paikalta valkoisella autolla.

Miehen auto löytyi noin 20 minuuttia myöhemmin, mutta miestä ei tuolloinkaan saatu pysähtymään vaan mies jatkoi pakoaan.

– Epäillyn autosta ammuttiin laukauksia takaa-ajon aikana, Ohion maantiepoliisin edustaja Nathan Dennis kertoi CNN:n mukaan tiedotustilaisuudessa.

Miehen paon kerrotaan tyssänneen, mutta häntä ei vielä ole otettu kiinni. Hänen kerrotaan olevan kuitenkin eristetyllä alueella eikä yleisölle aiheudu välitöntä vaaraa.

– Laukauksia on vaihdettu poliisien ja epäillyn välillä, Dennis sanoi.

Silminnäkijät ovat kertoneet medialle, että miehellä olisi ollut naulapyssy ja AR-15-tyylinen puoli­automaattikivääri.

FBI:n agentit ovat saaneet verkossa uhkauksia sen jälkeen, kun Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin kiinteistöön tehtiin kotietsintä Floridassa. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tietoa siitä, liittyykö Cincinnatin tapaus mitenkään näihin uhkauksiin.

Source Link is.fi