Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2f6f3426a5cd471748ae7fd1011ffe74, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ashley Grahamin raskauskuvat ällistyttävät – kaksosia odottava huippumalli saavutti harvinaisen etapin – Uutisalue

Ashley Grahamin raskauskuvat ällistyttävät – kaksosia odottava huippumalli saavutti harvinaisen etapin

Huippumalli Ashley Graham, 34, odottaa parhaillaan perheenlisäystä yhdessä puolisonsa Justin Ervinin kanssa. Grahamin perhe kasvaa pian kaksosilla, joiden on määrä syntyä hetkenä minä hyvänsä.

Graham julkaisi viikonloppuna Instagramissa kuvia, jossa hän poseeraa viimeisillään raskaana ja esittelee huimasti pyöristynyttä vatsaansa. Kuviensa yhteydessä Graham kertoo saavuttaneensa harvinaisen virstanpylvään, sillä hänen kaksosraskautensa on edennyt viikolle 40.

– Selvisin loppuun saakka (40 viikkoa!), Graham iloitsee Instagramissa.

Grahamin saavutus on melkoinen, sillä iso osa kaksosista syntyy ennen kuin raskaus on edennyt viikolle 40 saakka. Suomen monikkoperheet ry:n mukaan kaksoset syntyvät keskimäärin raskausviikolla 36.

Grahamin kaksosraskaus herättää ihastelua ja hämmästelyä Instagramissa. Hänen julkaisuunsa on kerääntynyt yli 10 000 kommenttia, joissa paitsi ihastellaan hänen kuviaan, myös hämmästellään suurta vatsaa ja sitä, etteivät kaksoset ole vielä syntyneet.

– Viikolle 40 selviäminen kaksosten kanssa on todellinen saavutus! Onneksi olkoon!! eräs nainen onnittelee.

– Viikko 40 kaksosten kanssa? Olet todellinen legenda, toinen jatkaa.

– En ole koskaan nähnyt 40. viikolla raskaana olevaa kaksosia odottavaa naista, kolmas kertoo ihmeissään.

Grahamilla on entuudestaan yksi poika, tammikuussa 2020 syntynyt Isaac. Plusmallina ja kehopositiivisuuden puolesta puhujana tunnettu Graham on julkaissut sometileillään runsaasti kuvia sekä raskautensa ajalta että vartalostaan ensimmäisen synnytyksensä jälkeen.

Graham on esitellyt avoimesti niin raskausarpiaan kuin muitakin raskauksien mukanaan tuomia muutoksia kehossaan.

Source Link is.fi