Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_00b722812c2b794e280b2341a81b6820, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Asiantuntija esitti rajun väitteen Ferrarista – Uutisalue

Asiantuntija esitti rajun väitteen Ferrarista

Ferrarilla on ”pelon ilmapiiri” entisen F1-kuskin mukaan.

Kauden 2023 piti olla Ferrarille tilaisuus iskeä Red Bullia vastaan. Edellisen kauden voittojen päälle rakentui kuitenkin menopeli, joka oli verraten reilusti Red Bullia hitaampi kuin aiemmin.

Nykyisin tv-kommentaattorina toimiva entinen F1-kuski Marc Surer kertoi tietävänsä, mistä alakulo johtuu. Surer kertoi saksalaiselle formel1.de:lle, että pelon ilmapiiri on ottanut vallan Maranellossa.

Rajut tulospaineet ovat kääntyneet itseään vastaan.

– Insinöörit, jotka ovat innoissaan ja täynnä ideoita, pelkäävät työpaikkojensa puolesta. Se johtaa siihen, että he eivät uskalla ottaa riskejä. He ovat ylivarovaisia. On suuri kunnia olla Ferrarilla töissä, ja siksi harva uskaltaa vaarantaa asemaansa, Surer kertoo.

– Ihmiset eivät uskalla puhua rehellisesti tai sanoa vastaan, koska he pelkäävät saavansa potkut.

Sveitsiläinen Surer kertoo pohjaavansa lausuntonsa entisten Ferrarin työntekijöiden puheisiin. Uusi tallipäällikkö Fredric Vasseur johtaa parhaillaan merkittävää muutosta tallin henkilöstössä. Moni pitkäaikainen tekijä on päästetty pois, ja Vasseurin mukaan korvaavista nimityksistä kerrotaan lähiaikoina.

Ferrari voitti viime kaudella viisi osakilpailua. Tällä kaudella Red Bull on voittanut joka ainoan kisan. Ferrari kilvoittelee tasapäisesti Mercedeksen, Aston Martinin ja McLarenin kanssa toiseksi parhaan tallin tittelistä. Se on Italiassa laiha lohtu.

71-vuotias Surer ajoi F1-sarjassa 1979–86. Hän keräsi 88 osakilpailusta 17 MM-pistettä.

Surer ajoi urallaan Ensignin, ATS:n Theodoren, Arrowsin ja Brabhamin autoilla.

Source Link is.fi