Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d28ec7f320b9a58caa74afddb194bf58, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Baltimoren silta­turman jäljiltä on löydetty kaksi kuollutta – Uutisalue

Baltimoren silta­turman jäljiltä on löydetty kaksi kuollutta

Kuuden ihmisen kerrottiin kadonneet Baltimoren siltaturman seurauksena.

Francis Scott Keyn silta romahti lähes välittömästi veteen, kun Dali-rahtialus törmäsi siihen tiistaiyönä paikallista aikaa. Kuva: Jim Watson / AFP / Lehtikuva

| Päivitetty

Baltimoren siltaturman jäljiltä vedestä on löydetty kaksi ruumista, viranomaiset kertoivat keskiyöllä Suomen aikaa uutistoimisto Reutersin mukaan.

Yhdysvaltain Baltimoressa yli 2,5 kilometrin mittainen Francis Scott Keyn silta romahti lähes kokonaan tiistaiyönä paikallista aikaa, kun siihen törmäsi Baltimoren satamasta lähtenyt rahtialus.

Viranomaiset kertoivat tiistaina kuuden rakennustyöläisen olevan kadoksissa turman takia, ja alueella suoritettiin tiistaina mittavia etsintäoperaatioita. Tiistai-iltana paikallista aikaa viranomaiset keskeyttivät pelastustoimet, koska kadonneiden ei uskottu olevan enää elossa. Etsintää jatkettiin keskiviikkona.

Marylandin osavaltion poliisin edustaja Roland L. Butler Junior kertoi tiedotus­tilaisuudessa BBC:n mukaan, että sukeltajat löysivät keskiviikkona päivällä paikallista aikaa kaksi uhria auton sisältä vedestä. Tiistaina viranomaiset olivat kertoneet havainneensa vedessä auton, jossa oli mahdollisesti ihmisiä sisällä.

Kuolleet ovat 26-vuotias mies Dundalkista ja 35-vuotias mies Baltimoresta. Viranomaiset ovat vahvistaneet, että kuusi kadonnutta miestä ovat kotoisin Guatemalasta, Hondurasista, Meksikosta ja El Salvadorista.

Poliisin mukaan etsintätoimia haittaa se, että vedessä olevat ajoneuvot ovat osin peittyneet sillan romuun.

Source Link is.fi