Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5c433c4e5aad7270a34de1ce4b703026, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Barkovin maali ei riittänyt Floridalle, Boston vei voiton – Uutisalue

Barkovin maali ei riittänyt Floridalle, Boston vei voiton

Bostonin Linus Ullmark torjui Floridan Matthew Tkachukin maalintekoyrityksen toisessa erässä lauantaina. Kuva: Bob DeChiara / USA Today / Reuters

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers taipui tiukan ottelun päätteeksi Boston Bruinsille jatkoerässä maalein 3–2.

Kotijäällään pelannut Boston joutui altavastaajaksi heti ensimmäisessä erässä, kun ottelua oli pelattu alle minuutti. Floridan Matthew Tkachuck viimeisteli panttereiden 1–0-osuman.

Florida-kapteeni Aleksander Barkovin 2–2-tasoitus toi floridalaiset peliin mukaan kolmannessa erässä. Jatkoerässä kuitenkin Jesper Boqvist sinetöi Bostonin voiton.