Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bec481939fc9b83c804e7fea5e07ba6b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
BB-taloon saapui YouTubesta tuttu Sofia, joka saa tuloja seksityöstä – nämä seikat talossa herättävät huolta: ”Sitä en voi sietää” – Uutisalue

BB-taloon saapui YouTubesta tuttu Sofia, joka saa tuloja seksityöstä – nämä seikat talossa herättävät huolta: ”Sitä en voi sietää”

Uuden Big Brother -kauden asukas Sofia, 27, saattaa olla osalle tuttu YouTubesta. Manchesterissa asuvalla Sofialla on suosittu The Sofia Elle -niminen YouTube-kanava, jossa hän jakaa arkeaan transnaisena.

Sofia on tottunut jakamaan kipeitäkin asioita elämästään julkisesti, mutta nyt yleisö on huomattavasti suurempi ja kamerat kuvaavat ympäri vuorokauden.

– Lähden taloon luottavaisin mielin, koska olen saanut YouTube-videoistani paljon positiivista palautetta ja sielläkään en ole esittänyt mitään kiiltokuvaa. Olen näyttänyt huonotkin puoleni somessa, Sofia ruotii.

– Minua ei siis huoleta, että ihmisten mielikuva minusta muuttuisi negatiivisella tavalla.

Naantalista kotoisin oleva Sofia työskentelee yrittäjänä somevaikuttamisen ja seksityön parissa. Hänen tavoitteensa on rakentaa seksityöllä tienatuilla rahoilla itselleen oma pieni suloinen talo.

Seksityöstään hän ei aio kertoa muille asukkaille heti ensikättelyssä.

– Se ei ole sellainen asia, joka määrittelee minua. Se on vain pieni osa elämääni, josta saan joskus rahaa. Aion ensin tuoda esiin kaikki muut puolet itsestäni, ja toivon, etteivät ihmiset muuttaisi käsitystä minusta sen takia, vaan tutustuisivat aidosti, hän pohtii.

Sofia on tehnyt vaatealan maisteritutkinnon Englannissa.

Sinkkuna viihtyvä Sofia kertoo olevansa avoin tunteiden syttymiselle BB-talossa.

– Toivon, että tuotanto on valinnut mukaan ihania miehiä. Talossa ihastuneet asukkaat eivät kuitenkaan yleensä voita kisaa, joten ihastuminen ei ole tavoitteena.

– En etsi romanssia, mutta totta kai voi tulla läheisyyden kaipuuta ja kaivata halailua, joten läheisyys ei haittaisi yhtään.

Sofia kertoo asettaneensa itselleen rajaksi sen, ettei hän aio olla alasti tv:ssä.

– Juttelin äitini kanssa, joka totesi, että ”pidä pliis vaatteet päällä” ja niin aion tehdä, hän linjaa.

Muutamat seikat BB-arjessa mietityttävät Sofiaa. Hän ei kertomansa mukaan voi nukkua, jos joku kuorsaa, eikä hän siedä kylmyyttä.

– Saattaa myös ärsyttää, jos suihkussa saa olla vain viisi minuuttia, koska olen tottunut puolen tunnin suihkuihin, Sofia hymähtää.

Myös toisten sotkuisuus saa Sofian näkemään punaista.

– En voi sietää, jos joku puhuu minun päälleni tai ei kuuntele. Jos joku kokee olevansa niin etuoikeutettu, eikä näe, ettei kaikilla ihmisillä ole asiat niin hyvin tai luulee, että elämme pumpulimaailmassa, niin aion varmasti olla suorapuheinen.

Sofiaa jännittää myös, miten hän tulee sopeutumaan juonitteluun, sillä Isoveli on päättänyt sallia tällä kaudella pelaamisen ja taktikoinnin.

– En ole juonittelussa sitten ollenkaan hyvä, hän tunnustaa.

– Se varmasti surettaa, jos joku keneen olen luottanut kääntää selkänsä. Mutta ajattelen sen niin, ettei se kerro minusta mitään, vaan heistä itsestään.

Tubettaja on pohtinut, tuleeko selän takana puhuminen ja asukkaiden leiriytyminen nostamaan kipeitä muistoja mieleen, sillä Sofiaa on koulukiusattu nuorempana.

– Negatiivisia tunteita voi herättää se, jos minusta tuntuu, että on jätetty porukan ulkopuolelle. Olen kuitenkin henkisesti valmistautunut siihen, että ikäviä fiiliksiä voi nousta pintaan. Yritän ajatella niin, että tunteeni kumpuavat nuoruuden traumoista eivätkä todellisesta tilanteesta.

Sofia on kertonut YouTube-tilillään muun muassa hormonihoidoistaan ja deittailusta transsukupuolisen näkökulmasta. IS julkaisi viime keväänä Sofiasta laajan haastattelun, jossa hän kertoi muun muassa seksityöstä.

– Kenellekään ei pitäisi tulla yllätyksenä, jos transnainen tekee seksityötä. Kerta miehet joka tapauksessa haluavat seksualisoida sinut, niin miksei siitä pyytäisi rahaa? Sillä tapaa transnaiset ottavat ikään kuin vallan takaisin, Sofia kertoi.

– Toki seksityöhön liittyy riskejä, kuten moneen muuhunkin työhön, mutta niitä pystyy minimoimaan esimerkiksi tapaamalla hotellissa ja kertomalla sijaintinsa tutulle.

Sofia määrittelee seksityöksi muun muassa kuvien myyminen, seksipuhelut, OnlyFansin, käytettyjen alusvaatteiden myyminen sekä perinteisen prostituution. Hän ei halua tarkentaa, millaista seksityötä hän itse tekee.

– Itselläni on ollut seksityöstä pelkästään positiivisia kokemuksia, ja olen myös saanut ystäviä sitä kautta, hän korosti.

Koko haastattelun pääset lukemaan tästä linkistä.

Source Link is.fi