Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_54706efc0f3f939d15d8ada7c56e6760, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Borat-asullaan kohauttanut ratsastaja selvisi säikähdyksellä – Uutisalue

Borat-asullaan kohauttanut ratsastaja selvisi säikähdyksellä

Shane Rosen ei tarvitse pelätä mahdollisen olympiavalintansa puolesta.

Australialainen ratsastaja Shane Rose aiheutti hiljattain kohun. Rose osallistui Sydneyn lähellä Wallaby Hillissä järjestettyyn kenttäratsastuskilpailuun pukeutuneena ”mankiniin”, Borat-elokuvasta (2006) tuttuun yksiosaiseen paljastavaan uimapukuun.

50-vuotiaan Rosen tempaus johti valitukseen Australian ratsastusliitolle. Tapauksen herätti arvioita Pariisin olympialaisiin, mutta nyt Australian ratsastusliitto on käsitellyt tapauksen. Liitto totesi, ettei Rose rikkonut liiton käyttäytymissääntöjä ja selviää ilman sanktioita, kertoo CNN.

– Shane on pyytänyt tapausta anteeksi ja ymmärtää korkeat standardimme. Nyt hän ja hänen joukkuetoverinsa keskittyvät Pariisin olympiapaikan saavuttamiseen, kertoi liiton toimitusjohtaja Darren Gocher.

Shane Rose on ratsastusurallaan meritoitunut kilpailija. Kokenut ratsastaja on edustanut Australiaa kolmissa olympialaisissa, Pekingissä 2008, Riossa 2016 sekä Tokiossa 2020.

Rosella on meriittilistallaan kaksi olympiahopeaa sekä yksi pronssi, kaikki osana Australian joukkuetta kenttäratsastuksen joukkuekilpailussa.

Source Link is.fi