Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_55503b8182776f18e17af5efd25bdb21, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Britney Spearsin teini-ikäiset pojat paljastavat karun totuuden väleistään äitiinsä – poptähti iski välittömästi takaisin – Uutisalue

Britney Spearsin teini-ikäiset pojat paljastavat karun totuuden väleistään äitiinsä – poptähti iski välittömästi takaisin

Poptähti Britney Spearsin, 40, ja hänen kahden teini-ikäisen poikansa tulehtuneista väleistä on huhuttu viime aikoina mediassa. Väitteiden mukaan Spears ei ole tavannut lapsiaan kuukausiin, eivätkä äiti ja pojat olisi lainkaan puheväleissä.

Spears sai Jaydenin, 15, ja Sean Prestonin, 16, yhdessä ex-puolisonsa Kevin Federlinen kanssa ennen kuuluisaa vuoden 2007 hermoromahdustaan. Pojat ovat kasvaneet pääasiassa isänsä ja tämän uuden puolison Victoria Princen kanssa.

Daily Mailin mukaan Sean Preston ja Jayden rikkovat nyt hiljaisuuden suhteestaan äitiinsä. Pojat antoivat dokumentaristi Daphne Barakille haastattelun, joka esitetään ITV-kanavalla tänä viikonloppuna.

Daily Mailin mukaan Sean Preston ja Jayden kertovat ohjelmassa suhteestaan äitiinsä. Äänessä on pääasiassa Jayden, mutta mukana nähdään myös Sean Preston. Jaydenin mukaan heidän ja Spearsin välillään ”ei ole vihaa”, mutta hän myöntää, että vaadittaisiin paljon, että heidän murentunut suhteensa saataisiin korjattua.

– Uskon 100-prosenttisesti, että tämän voi korjata. Se vaatii vain paljon aikaa ja vaivaa. Haluan vain, että hän saa mielenterveytensä kuntoon. Kun hän paranee, haluan tavata hänet jälleen, Jayden sanoo haastattelussa.

Lue lisää: Väitteet Britney Spearsin tulehtuneista väleistä lapsiinsa jylläävät – nyt puhuu pop-tähden entinen henkivartija

Pojat eivät tällä hetkellä ole tekemisissä äitinsä kanssa. Brittilehden mukaan Jayden ja Sean Preston eivät osallistuneet edes äitinsä häihin tänä kesänä. Spears meni naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä Sam Asgharin kanssa. Jayden myöntää, ettei hän ollut paikalla äitinsä suurena päivänä.

– Silloin ei ollut hyvä hetki osallistua (häihin). En kuitenkaan sano, etten olisi onnellinen hänen puolestaan. Olen todella onnellinen heidän puolestaan, mutta hän (Britney) ei kutsunut koko perhettä, ja jos olisimme menneet vain Prestonin kanssa, en usko, että tilanne olisi päättynyt hyvässä hengessä.

Jayden kertoo haastattelussa, että hän ja Sean Preston ovat erittäin läheisiä toistensa kanssa ja pitävät huolta toisistaan. Isoveli Sean Preston on hiljaisempi ja ujompi, ja pikkuveli Jayden välitön ja sosiaalinen.

Sean Preston ja Jayden asuvat isänsä Kevin Federlinen ja tämän Victoria-puolison luona. He jakavat talon kahden sisarpuolensa ja Victorian kahden lapsen kanssa.

– Koen, että tämä on turvapaikkani. Kotini. Rakastan kaikkia täällä, Jayden sanoo.

Britney Spears julkaisi viime viikolla videon, jolla hän avautui 13 vuotta kestäneestä holhouksestaan ja syytti perhettään elämänsä pilaamisesta. Jayden kertoo tuoreessa haastattelussa, että hän uskoo isoisänsä Jamien halunneen vain Spearsin parasta, mutta samalla holhous meni Jaydenin mielestä liian pitkälle. Jaydenin mukaan Jamie Spears ei kuitenkaan ansaitse kaikkea sitä vihaa, mitä hän on saanut osakseen viime vuosien aikana.

Lue lisää: Britney Spears esitti järkyttäviä väitteitä isästään – puhuu viimein suunsa puhtaaksi vuosikausien piinasta

Lue lisää: Britney Spears esitti kovia väitteitä Lynne-äidistään – sitten someen ilmestyi huomiota­herättävä vastine

Jaydenin kertoo, että Spearsien koko perhe on aina ollut hänelle mukava, eikä hän ole nähnyt isovanhempiensa kohtelevan äitiään huonosti.

Jayden lähettää haastattelussa myös suorat terveiset äidilleen.

– Rakastan sinua paljon ja toivon parasta sinulle. Ehkä jonain päivänä me voimme istua tällä tavoin alas ja puhua jälleen.

Britney Spears julkaisi pian poikiensa haastattelun tultua julkisuuteen Instagram-tilillään tekstin, jossa hän ottaa kantaa heidän väitteisiinsä. Spearsin mukaan hän teki aina parhaansa, vaikka ”häntä pidettiin panttivankina” hänen perheensä toimesta.

– Pojalleni Jaydenille sanon, että lähetän hänelle kaiken rakkauden maailmassa joka ikinen päivä loppuelämäni ajan. Rakkaudellani lapsiani kohtaan ei ole rajoja ja minut tekee erittäin surulliseksi hänen paheksuntansa siitä, etten yltänyt äitinä hänen odotustensa tasolle, Spears kirjoittaa.

– Ehkä jonain päivänä voimme tavata ja keskustella tästä avoimesti, hän jatkaa.

Spears esittää julkaisussaan myös rajuja väitteitä Jaydenin ja Sean Prestonin isästä Kevin Federlinesta. Laulajan mukaan Federline ei ole tehnyt töitä 15 vuoteen ja hän väittää tämän polttavan pilveä päivittäin. Spears myös ihmettelee sitä, miksi isä antoi poikiensa puhua medialle yksityisasioistaan.

Lue lisää: Britney Spearsin ex-aviomies rikkoo vuosikymmeniä kestäneen hiljaiselonsa – Britney näpäyttää takaisin

Spearsin mukaan hän tekisi mitä vain nähdäkseen poikansa kasvotusten. Hän kiittää Sean Prestonia siitä, ettei tämä avannut suutaan haastattelussa.

– Sinä ja veljesi olette molemmat suurenmoisia ja olen todella ylpeä voidessani sanoa teitä omikseni.

Kirjoituksensa lopuksi Spears toteaa, että mikäli Jayden ja Preston todella uskovat, etteivät Spearsin vanhemmat tehnee mitään pahaa hänelle holhouksen aikana, on hän epäonnistunut äitinä.

Source Link is.fi