Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a28f22bf6bb8decb67c63c8c6a576b24, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Brittien Sohvaperunat-tähti kuoli järkyttävällä tavalla – poliisi tutkii outoja olosuhteita – Uutisalue

Brittien Sohvaperunat-tähti kuoli järkyttävällä tavalla – poliisi tutkii outoja olosuhteita

Tosi-tv-tähti George Gilbey, 40, kuoli kesken työpäivän.

Brittiläisen Gogglebox-ohjelman tähti George Gilbey on kuollut. Tv:stä tuttu Gilbey oli kuollessaan 40-vuotias. Asiasta uutisoivat useat brittilehdet.

Muun muassa Mirrorin mukaan Gilbey kuoli varhain keskiviikkona. Lehden mukaan tv-tähti oli työskennellyt sähkömiehenä rakennustyömaalla, kun hän putosi yhtäkkiä varastorakennuksen kattoikkunan läpi ja laskeutui maahan noin 25 metrin korkeudelta.

Daily Mailille puhuneet Gilbeyn työkaverit väittävät, että miehellä ei ollut yllään työvaljaita.

Gilbeyn ystävän mukaan tämä ei ollut tapahtumapäivänä muutenkaan parhaassa mahdollisessa kunnossa. Hänen mukaansa tv-tähden askel ei vaikuttanut vakaalta.

– Hänen ei ehkä olisi pitänyt työskennellä lainkaan. Hän oli katolla ja muut huusivat häntä tulemaan alas sekä olemaan varovainen, ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

– Hän huusi takaisin olevansa kunnossa, vaikka hänen askeleensa ei ollut kovin vakaa, ystävä jatkoi.

George Gilbey oli kuollessaan 40-vuotias. Kuva: Brett D. Cove/London News Pictures/ZUMA

Brittilehtien mukaan Essexin poliisi vahvisti torstaina pidättäneensä yhden noin 40-vuotiaan miehen törkeästä kuolemantuottamuksesta. Lehtien mukaan pidätetty henkilö olisi Gilbyn työkaveri. Mirrorin mukaan poliisi kertoi kuitenkin myöhemmin, että kyseinen mies on vapautettu tutkinnan ajaksi.

Poliisi tutkii kuolemaa yhdessä terveys- ja turvallisuusviranomaisten kanssa.

Lehtien mukaan Gilbey oli sähköasentaja, jolla oli yli kymmenen vuoden kokemus alalta.

Kuva Shoeburynessista, jossa George Gilbey kuoli keskiviikkona. Poliisi tutkii miehen kuolemaa. Kuva: Sam Russell / PA Images / MVPhotos

Gilbey muistetaan myös brittiläisestä Gogglebox-ohjelmasta, jossa hän esiintyi yhdessä äitinsä Linda McGarryn ja isäpuolensa Pete McGarryn kanssa. Gogglebox-ohjelmasta on tehty Suomessa oma versio Sohvaperunat.

Mirror-lehti haastatteli perheystävää, joka kertoi puhuneensa Linda McGarryn kanssa hänen poikansa kuolemasta. Hänen mukaansa kaksikon puhelun aikana käytiin läpi kaikki tunteet.

– (McGarry) Hän haluaa kiittää kaikkia, jotka ovat ilmaisseet osanottonsa ja jakaneet mukavat muistonsa Georgen kanssa, Ricci Guarnaccio sanoi lehdelle.

Myös Gogglebox-ohjelman tuotanto on ottanut osaa Gilbeyn kuolemaan.

– George oli osa Gogglebox-perhettä kahdeksan kauden ajan äitinsä Lindan ja isäpuolensa Peten rinnalla. Ajatuksemme ja syvimmät osanottomme ovat Lindan ja Georgen perheen ja ystävien luona tänä hyvin surullisena aikana, sarjan tiedottaja kommentoi.

Source Link is.fi