Banner Before Header

Brittimiehen talo varastettiin – työmatkalta palaajaa odotti pysäyttävä näky

Pastorina työskentelevä Mike Hall oli työskentelemässä poissa kotoa, kun hän sai erikoisen puhelun naapureiltaan: hänen Lutonissa sijaitsevassa talossaan oli joku. Kun Hall seuraavana päivänä ajoi talolleen, vastassa oli tyhjä talo ja rakennusmies. Hall sanoi miehelle, ettei ollut myynyt taloa, mutta rakennusmies toi paikalle miehen, joka sanoi olevansa talon uuden omistajan isä.

– Se on nyt minun omaisuuttani. Sinä olet täällä luvatta. Poistu, mies sanoi Hallin mukaan.

BBC:n selvitys paljasti, että joku oli varastanut Hallin henkilöllisyystiedot ja myynyt niiden avulla miehen talon. Hall ei kuitenkaan saanut taloaan takaisin, sillä talon ostanut omisti sen nyt laillisesti. Aluksi poliisikaan ei ollut avaamassa tutkintaa asiasta.

– Olin järkyttynyt – nähtyäni talon siinä kunnossa, jossa se oli, olin muutenkin hieman shokissa – mutta sitten se, että poliisi sanoo, etteivät he usko rikoksen tapahtuneen tässä, se oli uskomatonta, Hall kertoi aiemmin BBC:lle.

Läpimurto erikoisessa tapauksessa tapahtui viime viikolla, kun Bedfordshiren poliisi kertoi pidättäneensä paikallisen miehen epäiltynä petoksesta väärää henkilöllisyyttä käyttäen.

– Tämä pidätys merkitsee merkittävää edistymistä tutkinnassa, kommentoi rikoskomisario James Day.

– Voin vain kuvitella, millaista ahdistusta ja stressiä uhri on kestänyt tässä epätavallisessa ja monimutkaisessa tapauksessa.

Source Link is.fi