Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0f53688dcb88cdc303ca048d07b1a58c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Carlos Sainz jahtasi varkaita Milanon kaduilla vain muutama tunti Monzan GP:n jälkeen – sai huippukalliin kellonsa nopeasti takaisin – Uutisalue

Carlos Sainz jahtasi varkaita Milanon kaduilla vain muutama tunti Monzan GP:n jälkeen – sai huippukalliin kellonsa nopeasti takaisin

F1-kuskit ovat joutuneet viime aikoina useiden kellovarkauksien uhreiksi. Ainakin Charles Leclerciltä ja Lando Norrikselta on viety kelloja.

Carlos Sainz kuvassa.

Carlos Sainz kuvattuna viikonloppuna Monzassa. Kuva: Kym Illman / Getty Images

Ferrari-kuski Carlos Sainzin vaiheikas F1-viikonloppu Italiassa sai jatkoa sunnuntain Monzan kilpailun jälkeen, kun kaksi miestä anasti hänen hulppean luksuskellonsa illalla ranteesta Milanossa, Armani-luksushotellin lähistöllä. Mediatietojen mukaan kyseinen kello on yli puolen miljoonan euron arvoinen.

Sainz ei jäänyt surkuttelemaan, vaan jahtasi varkaat kiinni paikalle sattuneiden ohikulkijoiden kanssa ja sai kellonsa takaisin. Poliisi pidätti varkaat pian tämän jälkeen, ja Sainz vietiin takaisin hotellille.

F1-kuskit ovat joutuneet viime aikoina useiden kellovarkauksien uhreiksi. Viime vuonna Sainzin tallikaverilta Charles Leclerciltä varastettiin Italiassa Viareggion kaupungissa noin 300 000 euron arvoinen kello.

Lando Norrikselta puolestaan vohkittiin vuonna 2021 noin 47 000 euron arvoinen ajannäyttäjä jalkapallon EM-finaalin yhteydessä. Norris joutui ryöstön kohteeksi myös tänä kesänä lomamatkallaan Espanjassa.

Kauden paras

Sainz ajoi Monzan radalla kauden parhaan sijoituksensa ja oli kolmas. Hän lähti kisaan paalulta, mutta joutui lopulta antautumaan Red Bullin aggressiiviselle Max Verstappenille 15. kierroksella. Lopussa Sainz taisteli tallikaverinsa Leclercin kanssa tiukasti kolmossijasta ja onnistui pitämään monacolaisen takanaan.

– Minun täytyi yrittää. Annoin kaikkeni, jotta pystyisin voittoon ja pitämään Red Bullit takanani. Pääsin lopulta palkintokorokkeelle ja onnistuin pidättelemään heitä melko pitkään, Sainz sanoi.

Sainz kertoi olleensa ihan puhki Monzan rutistyksen jälkeen.

Sainz oli uupunut Monzan kisan jälkeen. Kuva: Mario Renzi / Getty Images

Sainz kuvaili kilpailua vuoden parhaaksi suorituksekseen.

– Tuntui, että tänä viikonloppuna olin valmis alusta lähtien. Auto tuntui hyvältä, etenkin yhden kierroksen puristuksessa. Tunsin todella olevani kotona ja pystyin ajamaan lauantaina kovia kierroksia ja nappaamaan paalun.

Red Bullit ovat voittaneet Verstappenin johdolla kauden kaikki osakilpailut. Talli johtaa valmistajien MM-sarjaa ylivoimaisesti. Sillä on 583 pistettä, Mercedeksellä 273 ja Ferrarilla 228. Aston Martinilla on 217 pistettä.

Source Link yle.fi