Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ddb56f327ab4ec4c2c3b5bb72f36e6dc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tänään tv:ssä: Bitte Westerlund avautuu Jörn Donnerin käytöksestä – tällaista rakkautta hän kaipaa nyt – Uutisalue

Tänään tv:ssä: Bitte Westerlund avautuu Jörn Donnerin käytöksestä – tällaista rakkautta hän kaipaa nyt

Bitte Westerlund kertoo, mitä termiä hän käyttää edesmenneen puolisonsa menneisyyden tutkimisesta.

Kirjailija Bitte Westerlund kertoo tänään tv:ssä avioliitostaan kirjailija, ohjaaja ja diplomaatti Jörn Donnerin kanssa.

Ylen Efter Nio -ohjelmassa Westerlund avautuu juontajapari Eva Kelalle ja Janne Grönroosille, miten hän olisi toivonut, että olisi tiennyt enemmän puolisonsa avioliiton ulkopuolisista suhteista jo tämän eläessä.

Jörn Donner kuoli vuonna 2020, ja vasta tuolloin Westerlundille selvisi, että hänen aviomiehellään oli ollut pitkä rakkaussuhde ruotsalaiseen naiseen.

Bitte Westerlund kertoo tv:ssä, että Donnerilla oli heidän suhteensa aikana useita sivusuhteita muiden naisten kanssa, mutta hän oli kuitenkin hyvin mustasukkainen Westerlundista.

– Kerran, kun suhteemme alkuaikoina kerroin, että olin ollut toisen kanssa, niin Jörn teki loput, Westerlund kertoo.

Myöhemmin Donner kuitenkin lähestyi Westerlundia ja kertoi, että ikävöi tätä. Tämän jälkeen pariskunnan suhde jatkui taas.

Bitte Westerlund pitelee käsissään kuvaa hänestä ja edesmenneestä puolisostaan Jörn Donnerista.

Westerlund on selvitellyt puolisonsa kuoleman jälkeen tämän elämän naissuhteita ja muita pimentoon jääneitä elämänvaiheita, mikä on ollut hänen mukaansa hyvin suuri työ. Westerlund on kehittänyt urakalle oman terminsä.

– Harrastan jörnologiaa, hän kertoo lähetyksessä.

Grönroos kysyy, toivooko Westerlund vielä löytävänsä uuden rakkauden.

– Kyllä, toki, Westerlund vastaa hymyillen.

– Millaisen suhteen haluaisit? Grönroos kysyy.

– Sama innostus ruokaan, saunaan ja kalastamiseen, Westerlund aloittaa.

– Hänen pitäisi olla erilainen kuin Jörn. Hän ei ollut hellä. Jos tartuin konsertissa hänen käteensä, hän veti sen pois, Westerlund jatkaa.

Bitte Westerlund kertoo Ylen Efter nio -ohjelmassa, että Jörn Donnerin elämän tutkiminen on ollut suuri urakka.

Kela kysyy Westerlundilta, eikö tämän elämä ole ollut aika pitkälti edesmenneen puolison ympärillä.

– Missä on Bitte? Kela kysyy.

– No täytyy senkin päivän tulla, en voi ikuisesti jatkaa jörnologian parissa, Westerlund vastaa.

Otava julkaisi elokuun lopulla Jörn Donnerin ja Bitte Westerlundin avioliitosta kertovan teoksen J&B Kohtauksia eräänlaisesta avioliitosta. Kirjan on kirjoittanut Philip Teir.

Elämäkerran kenties kohauttavin kohta on se, kun vuosikymmeniä Donnerin kanssa naimisissa ollut vaimo Bitte Westerlund saa tietää miehensä puolen vuosisadan mittaisesta rakkaussuhteesta ruotsalaiseen naiseen. Vyyhti alkoi selvitä Westerlundille vasta sen jälkeen, kun Donner reagoi voimakkaasti rakastettunsa nimen kuulemiseen kuolinvuoteellaan.

Efter nio tänään Yle:n Teemalla & Femillä klo 21.00.

Source Link is.fi