Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_899f191bb24d55a8083a80dfe10e3501, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Catherine lähti kaikessa hiljaisuudessa toipumaan maaseudulle – tällainen on luotettujen lähipiiri – Uutisalue

Catherine lähti kaikessa hiljaisuudessa toipumaan maaseudulle – tällainen on luotettujen lähipiiri

Prinsessa Catherine on vakavasti sairas, mutta hän ei ole yksin. Lehtitietojen mukaan prinsessa vetäytyi läheistensä kanssa maaseudun rauhaan.

Prinsessa Catherine on vetäytynyt perheensä kanssa maaseudun rauhaan toipumaan sen jälkeen, kun hän viime viikolla kertoi videolla julkisesti syöpädiagnoosistaan. Hoidot ovat edelleen kesken.

Brittilehtien mukaan Catherine, William ja perheen kolme lasta lensivät jo viikonloppuna helikopterilla maaseudulle Norfolkiin.

Perheellä on nyt mahdollisesti aikaa olla yhdessä, sillä Britanniassa vietetään pääsiäislomaa. Catherine, William ja lapset eivät ole myöskään osallistumassa perinteiseen pääsiäismessuun Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa yhdessä kuningas Charlesin kanssa.

Ei ole toistaiseksi tiedossa, milloin prinsessa olisi palaamassa julkisiin tehtäviin ja edustamaan hovia. Entuudestaan kuitenkin tiedetään, että Catherinella on luotettujen perheenjäsenten ja sukulaisten sekä uskollisten ystävien lähipiiri, joilta hän voi odottaa tukea vaikeana aikana.

– Olemme vuosien varrella kiivenneet useita vuoria yhdessä. Perheenä kiipeämme myös tämän vuoren kanssasi.

Näin prinsessa Catherinen veli James Middleton viestitti julkisuuteen vain hetkiä sen jälkeen, kun brittihovi julkaisi videon, jossa prinsessa kertoo sairastumisestaan syöpään.

Videon julkaisu laittoi lopun hovin salamyhkäisyydelle ja sen aiheuttamille huhuille ja spekulaatioille. Totuus Catherinen terveydestä oli tullut julki – olkoonkin, että ikävä.

Samalla videon tuomat reaktiot osoittivat, että 42-vuotias prinsessa on ehkä vakavasti sairas, mutta hän ei ole yksin.

Ensimmäisenä tulee toki oma perhe. Prinsessa kertoi videollaan, miten vaikeaa asiasta on ollut Georgelle, 10, Charlottelle, 8, ja Louisille, 5, ja vakuuttaa, että hän lopulta selviää.

– Se, että William on rinnallani, tuo suurta lohtua ja uskoa. Kuten myös rakkaus, tuki ja ystävällisyys, jota niin monet teistä ovat osoittaneet. Se merkitsee meille molemmille hyvin paljon, Catherine lausui.

Myös Catherinen lämmin suhde niin ikään syöpää sairastavaan appiukkoonsa Charlesiin on tiedossa. Vaikeiden aikojen kerrotaan tuoneen heidät yhteen entistäkin vahvemmin.

Kuningas Charlesin suhdetta Catherineen on kuvattu ”tyttäreksi, jota hänellä ei koskaan ollut”. Kuva: Chris Jackson / Lehtikuva

Perheensä lisäksi prinsessalla on tukenaan koko Middletonin klaani. Siis pikkuveli James, pikkusisko Pippa ja vanhemmat Carole, 69, ja Michael, 74.

Vanhemmat ovat olleet luonnollisesti järkyttyneitä syöpäuutisista. Hoviasiantuntija ja elämäkertakirjailija Duncan Larcombe kertoi Mirror-lehdelle, että vanhemmat ovat rientäneet tyttärensä turvaksi.

– Middletonit ovat hoitaneet Catherinen asioita ja eritoten perheen nuorimpia. Carole ja Michael ovat luoneet lasten ympärille ”turvapeiton” suojellakseen heitä. Tällaisina aikoina se on Katelle erittäin tärkeää. Lapsista täytyy erityisesti pitää huolta, Larcombe analysoi.

Catherinen vanhemmat Carole ja Michael Middleton ovat olleet aina läsnä tyttärensä elämässä. Kuva: Andrew Milligan / Reuters

Perheen yhteydenpito on ollut tiivistä aina. Vanhemmat ja Pippa perheineen asuvat lyhyen ajomatkan päässä Windsorin linnasta.

Catherine vetäytyi vuonna 2013 juuri Buckleburyn kartanoon hoitamaan vastasyntynyttä Georgea.

– Catherinen vanhemmat ovat tiiviisti mukana lastenlastensa kasvatuksesta. Heidän läsnäolonsa rauhoittaa, kun hän toipuu Windsorissa, eräs hovilähde kommentoi maaliskuun alussa Peoplelle.

Pippa Middleton ei ole vain sisko, vaan myös paras ystävä. Kuva: i-Images / ZUMA / MVPhotos

Hyvin läheinen Catherinelle on myös Pippa-sisko.

– Pippa ei ole vain sisko, vaan myös paras ystävä, jolle hän voi uskoutua, eräs lähipiiriläinen kertoo Timesille.

Siskokset olivat suoranaiset majakka ja perävaunu, kun Catherinen ja Williamin seurustelusuhde oli katkolla vuonna 2007. Prinsessan elämäkerrassa kirjoitetaan, miten tuolloin 24- ja 25-vuotiaat siskokset asuivat kämppäkavereina Lontoon Chelseassa.

Elo oli sellaista kuin parikymppisillä sinkuilla nyt yleensä: biletystä, suihkurusketusta, surffaamista seurapiireissä ja trendiklubeilla.

Catherine ja Pippa nähtiin 2000-luvun lopulla myös Lontoon yöelämässä. Kuva: Can Nguyen / Capital pictures / MVPhotos

Sitten Catherine ja William palasivat yhteen. Kun pari meni naimisiin vuonna 2011, Pippa oli morsiusneitona. Pippa on nykyään naimisissa, ja hänellä on kolme lasta.

Sympatiaa on annettu puolin ja toisin. Kun James-veli kamppaili takavuosina masennuksen kanssa, oli siskojen tuki arvokasta.

– He ovat olleet rinnallani myös vaikeimpina aikoina. Siitä olen ikuisesti kiitollinen, James kirjoitti Timesissa vuosi sitten.

– Nämä kolme sisarusta ovat äärimmäisen lojaaleja toisilleen, Middletonit hyvin tunteva lähde kertoi.

Catherinen veli James Middleton oli ensimmäinen, joka kommentoi julkisesti siskonsa syöpäuutista. Kuva:  Andrew Milligan / Reuters

Myös William on otettu Middletonien perheessä vastaan avosylin. Perhe tarjosi prinssille turvasataman kuninkaallisuuden paineista jo ennen kuin pari meni naimisiin.

Niinpä Middletonit ovat prinssin tukena myös näinä vaikeina aikoina, kun tämä joutuu paitsi tukemaan vaimoaan, myös kantamaan koko valtakunnan vastuuta isän ollessa poissa pelistä.

Catherinella on tukenaan myös äärimmäisen lojaali ystäväpiiri, jotka ovat pitäneet suunsa visusti kiinni viime vuosien kohujen keskellä.

Siihen kuuluu myös ihmisiä brittihovin sisältä, kuten Williamin serkku, prinsessa Annen olympiatason ratsastajatytär, Zara Tindall, 42.

Zara Tindall on prinsessa Annen tytär. Kuva: i-Images / ZUMA / MVPhotos

Kaksikon ystävyys ulottuu jo nuoruusvuosille niihin aikoihin, kun Catherine ja William alkoivat seurustella. Zara ja hänen puolisonsa Mike Tindall, 45, saivat ensimmäisen lapsensa Mian vuonna 2014 vain hieman prinssi Georgen jälkeen. Myös Tindalleilla on kolme lasta.

Olympiaratsastaja Zara Tindall ja ex-rugbytähti Mike Tindall tuovat ”tavallisuutta” brittihoviin. Kuva: I-Images

Tindallien ”tavallisuus” on katsottu heidän vahvuudekseen tämänkin vallitsevan kriisin aikana.

– Tindallit ovat oman kuninkaallisen sukupolvensa liima. He tuovat kepeyttä ja hauskuutta perhetilaisuuksiin, olivatpa ne kuinka vakavia tahansa, eräs lähde kertoo Timesille.

Catherinen ja Williamin lapsilla on useita kummeja, joista monet ovat parin ystäviä opiskeluajoilta.

Esimerkiksi Louis’n kummitäti Laura Meade ja hänen miehensä, Charlotten kummisetä James ovat ystäviä Williamin kautta. James on prinssin ystävä tämän opiskeluajoilta Eatonista. James oli myös Williamin bestman.

James Meade on Williamin ystävä ja Charlotten kummisetä, Laura Meade on Louis’n kummitäti. Kuva: Stephen Lock / Polaris / MVPhotos

Charlottella on lisäksi kummitäti Sophie Carter. Hän on Catherinen pitkäaikainen ystävä ja asuu Hellon mukaan lähellä prinssiparin maalaiskotia Anmer Hallia, jonne Catherinen uutisoitiin siis nyt menneen.

Jos kaverukset tykkäsivät aiemmin bailata, viihtyvät he nykyään mieluummin esimerkiksi tenniskatsomossa.

Lucy Lanigan-O’Keeffe on prinssiparin lasten entisen koulun opettaja. Thomas van Straubenzee on Williamin vanha ystävä. Kuva: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / MVPhotos

Georgella puolestaan on kummitäti Emilia Jardine-Paterson. Catherinen vanhaa opiskelukaveria Marlborough’n collegesta on pidetty henkilönä, joka esitteli Catherinen ja Williamin toisilleen.

Hän työskentelee sisustussuunnittelijana, ja hän on ollut sisustamassa Anmer Hallia.

Emilia Jardine-Peterson on osallistunut prinssiparin maaseutukodin sisustuksen suunnitteluun. Vierellä puoliso David. Kuva: Stephen Lock / i-Images / ZUMA

Myös Williamin äidin prinsessa Dianan kummipoika Jake Warren on prinssiparille läheinen, sillä Warrenin isä John on toiminut kuningatar Elisabetin hevosurheilu­johtajana.

Catherine on vuosien saatossa ystävystynyt Jaken vaimon Zoe Warrenin kassa. Pariskunta on nähty usein prinssiparin seurassa Ascotissa järjestetyissä laukkakilpailuissa.

Jake Warren on Dianan kummipoika. Vierellä puoliso Zoe Warren. Molemmat ovat hevosurheilun ystäviä. Kuva: i-Images / Eyevine / MVPhotos

Catherinen Malboroughin-ajoilta on jäänyt läheiseksi myös etevänä soutajana tunnettu Alicia Fox-Pitt.

Hän on houkutellut myös prinsessan urheilun pariin. Fox-Pitt rekrytoi Catherinen aikoinaan Sisterhood-nimiseen soutujoukkueeseen, jonka tavoitteena oli olla ensimmäinen naisjoukkue, joka soutaa halki Englannin kanaalin. Soutu jäi tosin soutamatta, mutta ystävyys säilyi.

Alicia Fox-Pitt houkutteli Catherinea soutamaan Englannin kanaalin halki. Vierellä vastavihitty puoisto Sebastian Stoddart. Kuva: Shutterstock / AOP

Catherinella on ystäviä myös muoti- ja vaatealalla.

Sellaisia ovat esimerkiksi Natasha Rufus Isaacs ja Lavinia Brennan. Isaacsin isä on viimeinen Readingin markiisi Simon Isaacs ja näin ollen kuningas Charlesin hyvä ystävä. Natasha on siis tuntenut Williamin jo pienestä pitäen.

Natasha Rufus Isaacsin isä Simon Isaacs on viimeinen Readingin markiisi. Kuva: Parsons Media / ZUMA / MVPhotos

Isaacs on myös naimisissa Catherinen entisen poikaystävän Rupert Finchin kanssa, ja heillä on yksi lapsi, Georgia.

Sekä Catherine että Pippa-sisko ovat käyttäneet useaan otteeseen Isaacsin Beulah London -brändin vaatteita, joita Brennan on ollut suunnittelemassa.

Natasha Rufus Isaacs ja Lavinia Brennan ovat suunnitelleet Catherinelle asuja. Kuva:  Stephen Coke / Shutterstock / AOP

Myös Catherinen stylisti on hänelle rakas. Natasha Archer on ollut hänen rinnallaan sairaalahoitojen ajan.

Archer on ollut useaan otteeseen prinssiparin matkassa, kun he ovat reissanneet ympäri maailmaa. Hänet kuvattiin muun muassa kantamassa hovin laukkuja Uudessa-Seelannissa vuonna 2018.

Natasha Archer on Catherinen hovistylisti. Kuva: Dominic Lipinski / PA Images / MVPhotos

Muita hovin sisäisiä peruskiviä ovat kuninkaallisten pitkäaikainen lastenhoitaja Maria Borrallo ja Edinburghin herttuatar Sophie.

Sophie ja Edinburhgin herttua Edward asuvat niin ikään prinssiparin lähellä.

Edinburghin herttuatar Sophie on niin ikään kärsinyt hengenvaarallisista terveyshuolista. Kuva: i-Images / Eyevine / MVPhotos

Sophie on julkisesti tarjonnut auttavan kätensä Catherinen perheelle vaikeassa tilanteessa.

– Hänkin kävi lähellä kuolemaa synnyttäessään tytärtään Louisea (s. 2003) ja kärsi kohdunulkoisesta raskaudesta, joten hän tietää tarkalleen, millaista on selvitä suuresta leikkauksesta, kuninkaallisasiantuntija Jennie Bond kertoi lehdelle.

Maria Borrallo (toinen oik.) on Catherinen ja Williamin lasten suosikkihoitaja. Kuva: Chris Jackson / PA Images / MVPhotos

Maria Borralloa taasen pidetään lasten suosikkina hovia lähellä olevista hoitajista.

– Hän tulee olemaan elintärkeä apu perheelle näinä vaativina aikoina, lähde kertoi ennen syöpädiagnoosin julkistusta.

Lähteet: Mirror, The Times, People, Hello, Mirror, Daily Mail, OK!, BBC, IS Arkisto

Source Link is.fi