Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c754609fe95c42682752e741b490767b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Christoffer Strandbergilta viiltävä kuitti Teemu Selänteelle somekirjoittelusta – näin kiekkolegenda reagoi – Uutisalue

Christoffer Strandbergilta viiltävä kuitti Teemu Selänteelle somekirjoittelusta – näin kiekkolegenda reagoi

Christoffer Strandberg kuittailee Teemu Selänteelle tämän somekirjoittelusta.

Christoffer Strandberg heittää Top Gearin seuraavassa jaksossa viiltävän kuitin Teemu Selänteelle tämän sosiaalisen median kirjoituksista.

Kyseinen heitto nähdään, kun ohjelman juontajat Strandberg, Selänne ja Ismo Leikola keskustelevat autojen automatisoitumisesta sekä sähköautoista.

Nelosen tiedotteen mukaan miehet pohtivat jaksossa, onko auton ajaminen jo liiankin teknistä.

– Kukaan meistä kolmesta ei voi kieltää, etteikö rakasta nimenomaan V8:n huutoa, mutta samalla pitää muistaa, että teollisuus, joka ei kehity, kuolee. Meidän on pakko hyväksyä, että kehitys kehittyy. Muuten meillä ei ole kohta ollenkaan autoja, Strandberg miettii.

– Mä luulen, että parasta on, kun löytyy se paras mahdollinen valinta kaikille, Selänne sanoo.

– Nyt oli diplomatiaa Selänteeltä! Strandberg heittää.

– Kato, mä yritän olla kaikille kiva! Selänne vastaa.

– Joo, menkää kattomaan Teemun Twitter-feediä tai X:ää, katotaan, pitääkö tuo paikkansa, Strandberg toteaa saaden Selänteen nauramaan.

– Ne on vaan mielipiteitä! hän puolustautuu.

– Ne on vaan mielipiteitä, Strandberg toistaa.

Christoffer Strandberg nostaa esiin Teemu Selänteen somekirjoitukset. Kuva: Laura Tamila

Selänne ottaa usein kantaa ajankohtaisiin aiheisiin sosiaalisen median tileillään.

Vaalien aikana hän aiheutti kohun kommenteillaan presidenttiehdokas Pekka Haaviston parisuhteesta.

Ilta-Sanomat uutisoi tuolloin, kuinka Selänne osallistui X:ssä Ouza-nimisen käyttäjän 3. helmikuuta tekemän päivityksen käynnistämään keskusteluun.

Ketjun ensimmäisessä julkaisussa oli vuonna 1998 otettu valokuva Haavistosta ja hänen pitkäaikaisesta puolisostaan Antonio Floresista. Kuvan yhteyteen käyttäjä oli kirjoittanut alatyylisesti kantaa ottavan tekstin tuolloin 40-vuotiaasta Haavistosta ja tätä 20 vuotta nuoremmasta Floresista.

Selänne kirjoitti keskusteluun oman kommenttinsa 4. helmikuuta.

– Oho. Ei sovi arvoihini, mutta aika monelle laulajalle ja taiteilijalle se näköjään sopii…no kukin tyylillään, Selänne kirjoitti.

Selänne sai kommentistaan kritiikkiä toiselta käyttäjältä. Hieman myöhemmin Selänne palasi keskusteluun vielä uudelleen.

– Ei tässä homous tietenkään ole mikään ongelma, vaan ikäero, se että, vanha äijä yrittää iskeä todella nuorta poikaa… eikä tämä ole ainoa kerta. Onko se sulle ok? No, niin kuin sanoin kukin tyylillään…, Selänne kirjoitti.

Selänne kohautti vaalien alla kommenteillaan Pekka Haavistosta. Kuva: Laura Tamila

Osa tulkitsi Selänteen kommentit homofobisiksi. Kiekkolegenda itse sanoi ottaneensa kantaa Haaviston ja tämän puolison Antonio Floresin ikäeroon.

Selänne nosti aiheen myöhemmin esiin hänen ja radiojuontaja Juha Perälän juontamassa Cut The Shit –podcastissa.

Podcastissa Selänne kysyi Perälältä, uskooko tämä Haaviston homoseksuaalisuuden vaikuttavan vaalien lopputulokseen.

Heti kysymyksen perään Selänne kertoi oman toiveensa.

– Toivon, että se ei vaikuta kumpaankaan suuntaan. Se ei ole tässä mielestäni olennaista, Selänne sanoi tuolloin podcastissaan.

Top Gear Suomi lauantaisin kello 21 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat, Nelone ja Ruutu ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

Source Link is.fi