Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_790e74b8e4703a884f0a578ffc59facc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Conor McGregorin paluuottelulle vahvistus – kohtaa Michael Chandlerin joulukuussa – Uutisalue

Conor McGregorin paluuottelulle vahvistus – kohtaa Michael Chandlerin joulukuussa

Vapaaottelutähti astuu kehään joulukuussa.

Vapaaottelutähti Conor McGregorin, 35, paluuottelun päivämäärä on varmistunut, uutisoi Dailystar.

McGregor kohtaa yhdysvaltalaisen Michael Chandlerin, 37, UFC-häkissä joulukuussa. Irlantilainen ei ole otellut sen jälkeen, kun hänen säärensä murtui tammikuussa 2021 Dustin Poirieria vastaan kärsityssä tappiossa. Hän luuli uransa päättyneen kyseiseen otteluun.

McGregor on viime aikoina esiintynyt Chandlerin kanssa tulokkaille suunnatussa Ultimate Fighter series -ohjelmassa, jonka palkintona on UFC-sopimus. Kaksikko valmensi eri tulokkaita, ja kyseinen ohjelma synnytti kitkaa heidän välilleen.

Irlantilainen paljasti paluuottelunsa päivämäärän X:ssä (entinen Twitter).

McGregor ja Chandler kohtaavat 16. joulukuuta Las Vegasin T-Mobile Arenassa. Kyseessä on NHL-joukkue Vegas Golden Knightsin kotiluola.

Ottelun ajankohta voi vielä muuttua, sillä McGregorin on vielä läpäistävä Yhdysvaltain antidopingvirasto Usadan testausohjelma.

UFC edellyttää palaavan ottelijan olevan saatavilla huumetesteihin vähintään kuuden kuukauden ajan, ennen kuin he voivat otella. MMA voi poikkeusolosuhteissa lyhentää testiajan pituutta.

Source Link is.fi