Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8c58455271f4d71c368eb799ebb9baa7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Craig Breen haudataan tiistaina – Hyundailta odotetaan isoa päätöstä – Uutisalue

Craig Breen haudataan tiistaina – Hyundailta odotetaan isoa päätöstä

Kroatian MM-rallin testeissä menehtynyt Craig Breen haudataan tiistaina kotimaassaan Irlannissa.

Craig Breen lähikuvassa.

Craig Breenin hautajaiset järjestetään tiistaina. Kuva: Hannu Rainamo / Lehtikuva

Viime viikolla kuollut rallikuljettaja Craig Breen haudataan kotimaassaan tiistaina, kertoo Dirtfish-sivusto (siirryt toiseen palveluun). Breen, 33, menehtyi Hyundai-tallin testeissä Kroatian MM-ralliin.

Breenin työtoverit, kilpatoverit ja ystävät eri puolilta maailmaa vierailivat perheen kodissa Waterfordissa sunnuntaina ja maanantaina. Surujuhla alkaa tiistaina yhdeltä iltapäivällä Pyhän sydämen kirkossa.

Hyundai miettii yhä osallistumistaan tällä viikolla ajettavaan Kroatian MM-ralliin. Dirtfish-sivuston mukaan Hyundain päätöstä odotetaan vielä myöhemmin maanantaina.

Hyundain suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi ei halunnut viime viikolla ottaa kantaa, pitäisikö ralli ajaa vai ei. Hän kuitenkin kokee olevansa ajokuntoinen, jos ralli päätetään ajaa.

– Jos menee puhtaasti raha edellä, niin ralli ajetaan vaikka väkisin. Jos ajatellaan inhimillisyyttä, on eri juttu. Kaikki tietää, että valitettavan usein aika monessa asiassa raha vaan ratkaisee, Lappi totesi Yle Urheilulle.

Source Link yle.fi