Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_96e59ae4532eb84d4db465eb4082235d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Danny ja Helmi Loukasmäki juhla­tuulella Thaimaassa – väri­kylläiset kuvat someen – Uutisalue

Danny ja Helmi Loukasmäki juhla­tuulella Thaimaassa – väri­kylläiset kuvat someen

Danny on jakanut kuvamateriaalia lomaltaan.

Legendaarinen artisti Danny, 81, on ollut jo pidempään lomailemassa Thaimaassa yhdessä Helmi Loukasmäen, 22, kanssa. Nyt kaksikko on juhlistanut kiinalaista uuttavuotta.

Danny jakoi lauantaina juhlinnoista kuvamateriaalia Instagram-tilillään.

– Tänään juhlimme kiinalaista uuttavuotta, joka on Aasian maissa vuoden tärkein juhla. Terveisiä Thaimaasta! Danny kirjoittaa.

Usean kuvan julkaisussa nähdään myös yhdessä kuvassa Loukasmäki poseeraamassa. Kuvasta toiseen pääsee siirtymään oikella näkyvästä nuolesta.

Danny on jakanut juhlinnoista myös toisen päivityksen, jossa hän kertoo kiinalaisesta astrologiasta.

– Tulevan, uuden vuoden symboliksi nousee Lohikäärme. Lohikäärmeen vuosi on suosituin kiinalaisen astrologian merkeistä, Danny valistaa seuraajiaan.

Värikylläisiä koristeluja täynnä olevat kuvat ovat saaneet seuraajat ihastelemaan.

Thaimaan-reissunsa yhteydessä Danny on ehtinyt herättää huomiota, kun Seiska julkaisi hänestä kuvia pyörätuolissa Phuketin lentokentällä. Laulaja kertoi tuolloin IS:lle polvivaivastaan.

– Sain kokeilla kuljetusta lentokentällä. Onhan minulla ollut polvi huonossa kunnossa jo pitempään, Danny viestitti.

– Pyörätuoli nopeutti ja helpotti lentokentällä liikkumista. Joten kiitos ehdottajalle. Täytyy leikkauttaa polvi kuntoon lähitulevaisuudessa. Kiitos vielä Finnairin henkilöstölle! hän jatkoi.

Source Link is.fi