Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_414b67b9ec80e4f829838b3fba282a68, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Demi Lovato koukuttui lääkkeisiin jo 12-vuotiaana ja veti kovia huumeita alle täysi-ikäisenä – puhuu nyt pitkästä päihde­helvetistään – Uutisalue

Demi Lovato koukuttui lääkkeisiin jo 12-vuotiaana ja veti kovia huumeita alle täysi-ikäisenä – puhuu nyt pitkästä päihde­helvetistään

TV-kanava Disney Channelilta kuuluisuuteen ponnahtanut laulaja Demi Lovato, 30, on vuosien varrella kamppaillut päihdeongelman kanssa.

Nyt hän avautuu huumeiden käytöstään Call Her Daddy -podcastissa ja paljastaa, että on käyttänyt opiaatteja ensimmäisen kerran teini-ikäisenä.

– Aloitin käyttämisen ensimmäisen kerran 12- tai 13-vuotiaana. Jouduin auto-onnettomuuteen, ja minulle määrättiin opiaatteja, Lovato kertoo podcastin juontajalle Alexandra Cooperille.

Lovato jatkaa, ettei hänen äitinsä ajatellut, että tämän täytyisi laittaa opiaatit lukkojen taakse nuorelta tyttäreltään.

– Siinä vaiheessa kuitenkin join jo alkoholia. Minua kiusattiin ja etsin pakokeinoa, Lovato kertoo.

Lovaton äiti piilotti opiaatit vasta sitten, kun hän huomasi, kuinka paljon Lovato oli niitä jo syönyt. Myös alkoholinkäyttö oli vasta 13-vuotiaalle runsasta. Laulaja kertoo, että hän varasti isäpuoleltaan olutta ja siemaili sitä yksinään.

– Sen olisi pitänyt jo olla suuri varoitusmerkki, Lovato muistelee.

Juominen ja opiaatit johtivat kovien huumeiden käyttämiseen. Lovato kertoo, että oli koukuttunut kokaiiniin jo myöhäisteini-iässä.

– 17-vuotiaana kokeilin kokaiinia ensimmäistä kertaa ja rakastin sitä. 18-vuotiaana jouduin jo hoitoon kokaiinin vuoksi, Lovato kuvailee surullista teini-ikäänsä.

Vuoden alussa Lovato pääsi pois viimeisimmästä vieroitushoidostaan. Kolme vuotta sitten Lovato otti hengenvaarallisen yliannostuksen, mikä aiheutti hänelle kolme halvausta ja sydänkohtauksen.

Lovato käytti tuolloin myös alkoholia ja poltti kannabista, mutta joulukuussa 2021 hän totesi, ettei enää elä ”kalifornialaisen raittiuden” mukaisesti eli käyttäen päihteitä, mutta kohtuudella.

Lue lisää: Laukoiko poptähti Demi Lovato jäätävän kuitin ex-kihlattuna sänkytaidoista? Fanit häkeltyivät

Source Link is.fi