Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3d7a6d3152cb0031dfa105327747b042, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Dorothea Wiererin julkaisemat luksuskuvat saivat seuraajat raivostumaan – joutui selittämään toimiaan – Uutisalue

Dorothea Wiererin julkaisemat luksuskuvat saivat seuraajat raivostumaan – joutui selittämään toimiaan

Ampumahiihdon supertähti Dorothea Wierer majailee tällä hetkellä Ruotsissa, jossa hän osallistui lauantaina sprinttimatkan kilpailuun Idressä.

31-vuotias italialainen joutui rajun kritiikin kohteeksi julkaistuaan Instagram-tilillään kuvakoosteen matkastaan Ruotsiin. Kolminkertainen maailmanmestari matkasi parin viikon harjoitusleirille yksityislentokoneella, jonka mukavuuksia hän esitteli useassa kuvassa.

Julkaisun kommenttikentässä yksityiskonematkaa ei katsottu hyvällä.

– Oletko kuullut ilmastonmuutoksesta? yksi monista kriittisistä kommentoijista ilmaisi pahennuksensa.

Uransa jo päättänyt ampumahiihdon olympiavoittaja Björn Ferry ymmärtää ihmisten reaktiot.

– Voin ymmärtää sen, että ihmiset pahastuvat. Hänen virheensä on, että hän kerskailee yksityislennollaan. Ei kukaan pyydä häntä menemään junalla tai bussilla, mutta hän olisi voinut matkata muun maajoukkueen kanssa, SVT:n asiantuntijana tätä nykyä toimiva Ferry totesi Expressenin mukaan.

Wiererin mukaan hänen lentojensa järjestelyistä vastaa hänen sponsorinsa. Aikataulu ei antaisi periksi muunlaisiin ratkaisuihin.

– En voisi tehdä tätä mitenkään toisin. Nauhoitan videoita eri tv-kanaville. Ainoa tapa tehdä se, oli tulla tänne päivä ennen joukkuekavereitani, supertähti selitti itse Expressenille.

– Normaali lento Italiasta Osloon ja ajomatka tänne veisivät liian kauan. Nyt koko matkassa meni pari tuntia.

Ilmastonmuutoksesta huolestuneille kriitikoilleen Wierer lähetti ytimekkäät terveiset.

– Jos heillä olisi yhtä monta tapaamista kuin minulla, ainakin osa heistä ymmärtäisi minua varmasti.

Source Link is.fi