Banner Before Header

Dwayne ”The Rock” Johnsonin 20-vuotias tytär aloittaa showpainiuran – joutui heti perustelemaan erikoista nimivalintaansa

Showpainijalegenda Dwayne ”The Rock” Johnsonin vanhin tytär Simone Johnson on päättänyt seurata isänsä jalanjälkiä.

Brittilehti Mirrorin mukaan nuorempi Johnson solmi viime vuonna sopimuksen maailman tunnetuimman showpainiorganisaation WWE:n kanssa. Nyt hän valmistautuu ensimmäiseen ammattilaisotteluunsa.

20-vuotias Johnson ei kuitenkaan aio käyttää kehässä tunnetun isänsä nimeä, vaan hän on ottanut käyttöönsä taiteilijanimen Ava Raine. Hän on kertonut asiasta sosiaalisessa mediassa.

Kaikki eivät ole tyytyväisiä nuoren Johnsonin ratkaisuun. Monet nyrkkeilijän Twitter-seuraajat ihmettelevät, miksi hän haluaa piilottaa kuuluisat sukujuurensa.

– On täysin järjetöntä antaa Simone Johnsonille, The Rockin tyttärelle uusi nimi, eräs seuraaja kummasteli brittilehti Independentin mukaan.

Johnson, joka käyttää nyt nimeä Raine, vastasi ihmettelijöille sosiaalisessa mediassa tiukkaan sävyyn.

– Voisin rakentaa koko urani perheeni ympärille ja silti ihmiset kritisoisivat minua, hän kirjoitti Twitterissä.

Raine myös huomautti, ettei hänen uusi nimensä vähennä millään tavalla hänen perheensä saavutuksia.

Raine on showpainija neljännessä polvessa. Hänen isänsä Dwayne Johnson on ollut WWE:n mestari kymmenen kertaa.

Myös Rainen isoisä Rocky Johnson ja isoisoisä Peter Maivia ovat luoneet uraa lajin parissa.

Mirrorin mukaan Dwayne Johnson on hyvillään tyttärensä uravalinnasta.

– On ensinnäkin valtava kunnia, että tyttäreni haluaa seurata jalanjälkiäni, hän kommentoi viime vuonna Rainen ammattilaissopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

– Vieläkin tärkeämpää on se, että jalanjälkieni seuraamisen sijaan hän haluaa luoda omaa polkuaan ja loistaa sillä. Se on valtavan tärkeää.

Rainen isä Dwayne Johnson on luonut showpainin lisäksi uraa näyttelijänä ja liikemiehenä. Hänet on nähty muun muassa Fast & Furious -toimintaelokuvissa.

Source Link is.fi