Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_67ca07869838d9728f33b4aa393ae91d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Elämää nähneessä talossa asuva ensitreffit-Miikka pelkää esitellä kotinsa vaimolleen – Henni tekee hämmentävän havainnon kelloista – Uutisalue

Elämää nähneessä talossa asuva ensitreffit-Miikka pelkää esitellä kotinsa vaimolleen – Henni tekee hämmentävän havainnon kelloista

Ensitreffit alttarilla -sarjan tuoreimmassa jaksossa parit palaavat häämatkoiltaan kotiin ja pääsevät aloittamaan yhteistä arkea.

Eniten oman kotinsa esittely vaikuttaa jännittävän kouvolalaista Miikkaa, joka asuu yksin isossa ja elämää nähneessä omakotitalossa maaseudun rauhassa. Hennin koti on kompakti yksiö Helsingissä.

– Muistan kyllä, miksi en asu kerrostaloyksiössä. Tiedostan sen, mitä se itselle tekee. Oon tottunut siihen, että kun ovesta menee pihalle, niin on oma piha. Vaatii totuttelua, jos meinaa täällä viettää enemmän aikaa, Miikka huokaa Hennin sohvalla.

Pari onkin päättänyt asua enimmäkseen Miikan luona, koska Henni tiedostaa ”ettei Miikka oo oikein semmoinen kaupunki-ihminen”.

Henni kertoo Miikan pelotelleen sillä, ”etten välttämättä tykkää niin paljon.”

– Sää oot kertonut asioita, etten oikein tiedä mitä odottaa. Sun joku kaveri mainitsi siitä, että sun kämppä kaipaa naisen kosketusta, Henni pohtii.

Miikka valmistautuukin loiventamaan Hennin järkytystä asettamalla tämän pihalle riippumattoon silmät sidottuina ja tarjoilemalla heti kylmän oluen käteen.

– Hui helvetti! Henni toteaa kaatuessaan riippumattoon.

Odotettua järkytystä ei kuitenkaan tule.

– Ei hullumpi mesta tästä kuvakulmasta, Henni toteaa pariskunnan pötkötellessä yhdessä matossa. Talon ulko-oven hän kuitenkin ilmoittaa haluavansa maalata pian.

Sisällä Miikka on pedannut parisänkyyn häälahjaksi saadut lakanat, mutta muuten pelkistettyyn sisustukseen ei ole panostettu.

– Tästä tulee mummolafiilikset. Odotin paljon pahempaa, Henni toteaa.

Kun Henni valmistaa uunissa kasviksia, käy nopeasti ilmi, että Miikan talossa on kyllä monta kelloa, mutta ne näyttävät kaikki eri aikaa ja mikään ei oikein.

Kari Kanalan mielestä Hennin ja Miikan tulevaisuus näyttää hyvältä: parilla on helppo olla toistensa lähellä.

Miikka tunnustaa, että myöskään siivoaminen tai järjestely ei ole hänelle tyypillistä puuhaa.

– Alussa saatan kiltisti siivota jälkiä. Jossain kohtaa saattaa tulla pientä kinaa asiasta, mutta toivon että pystytään puhumaan. Myös, että minä voin höllätä ja Miikka voi alkaa kiinnittämään enemmän huomiota, Henni pohtii.

Kari Kanalalle Miikka kertoo, että Henni tuo hänen elämäänsä rytmiä ja järjestystä. Neljään vuoteen asuessaan yksin hänen ei ole tarvinnut välittää kelloajoista tai juuri mistään muustakaan.

– Minusta Hennin eka käynti meni hyvin. Näytti viihtyvän. Olishan se aika perseestä ollut, jos toinen olisi vaikka alkanut itkeä, helpottunut Miikka toteaa kameroille.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Source Link is.fi