Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9332807cabb15bb5a50d7bbc9b1a3ce7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Elina Gustafsson kiirehti TTK-yleisöön suoraan Norjasta kannustamaan Ansku-rakastaan – huomenna edessä leikkaus – Uutisalue

Elina Gustafsson kiirehti TTK-yleisöön suoraan Norjasta kannustamaan Ansku-rakastaan – huomenna edessä leikkaus

Entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson saapui illan Tanssii tähtien kanssa -katsomoon. Hän saapui kannustamaan avopuolisoaan Ansku Bergströmiä.

– Tulin kannustamaan Anna-Liisaa tietysti, Elina hymyilee.

Gustafsson ja Bergström tapasivat toisensa juuri Tanssii tähtien kanssa -kuvauksissa, kun Bergström toimi Gustafssonin tähtivalmentajana.

– Tietysti tulee todella paljon omat tanssiajat mieleen, mutta ihana katsoa kun Anna-Liisa siellä häärää.

Pariskunta muutti hiljalleen yhteen. Bergströmin intensiivinen harjoittelu lähetyksiä varten näkyy tietyllä tavalla myös kotona.

– Näkyy se sillä tavalla, ettei paljon nähdä, Elina toteaa humoristisesti.

Gustafsson saapui juuri takaisin Norjasta, missä hän oli kuvaamassa luontokuvia, joita hänen seuraajat voivat ostaa tauluiksi.

– Menen jalkaleikkaukseen huomenna. Tulin Norjasta suoraan tähän, olin siellä kuvailee ja huomenna menen sitten leikkauspöydälle.

Gustafsson kertoo kärsineensä jalkapöydän kivuista jo yli seitsemän vuoden ajan. Jalka on operoitu jo kerran aikaisemmin.

– Olen väsynyt tähän kipuun, niin nyt oikeasti pitää saada jalka kuntoon.

Elina Gustafsson irrotteli tähtitanssien kulisseissa ennen edessä häämöttävää jalkaleikkausta.

Leikkauksen jälkeen energisen Gustafssonin pitäisi malttaa levätä.

– Pari viikkoa pitäisi olla kinttu pystyssä. Mutta en tiedä, minulla on kalenterissa vähän kaikennäköistä niin en tiedä miten se onnistuu.

– Olen koittanut nyt kaasutella niin paljon ennen sitä, että malttaisi.

Source Link is.fi