Banner Before Header

Elokuvatuottaja Markus Selinille jättitulot, Applen jättisarjassa näyttelevä Laura Birn parhaiten tienanneita näyttelijöitä

Tuotantoyhtiö Solar Filmsin omistaja, tuottaja Markus Selin tienasi julkistettujen verotietojen mukaan viime vuonna lähes 649 000 euroa. Selinin tuloista suurin osa, noin 492 000 euroa oli pääomatuloa ja 156 000 ansiotuloa.

Kovatuloisimpia suomalaisnäyttelijöitä oli viime vuonna Laura Birn, jonka tulot olivat viime vuonna noin 243 000 euroa. Birnin tulot koostuivat kokonaan ansiotuloista.

Birn on nähty tänä vuonna isossa roolissa muun muassa Applen suursarjassa Foundation.

Lue lisää: Laura Birn oli uimapuvussa rannalla, kun hän sai puhelun oudosta numerosta – pian hän löysi itsensä kansainvälisestä jättisarjasta

Näyttelijä Krista Kosonen tienasi viime vuonna ansiotuloina noin 194 000 euroa. Birnin tapaan myös Kosonen on näytellyt sekä kotimaisissa että ulkomaisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa.

Elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen tienasi verotietojen mukaan viime vuonna ansiotuloina lähes 225 000 euroa. Pääomatuloja Jokisella ei ollut.

Lue lisää: Krista Kosonen palasi Suomeen ja sanoo nyt suorat sanat alansa tilanteesta – ”Ei se mahdu mun päähän ollenkaan”

Tv-tähdillä yli 150 000 euron vuosituloja

Televisiosta tuttu kiinteistömoguli ja yrittäjä Jethro Rostedt tienasi viime vuonna verotietojen mukaan yhteensä noin 530 000 euroa. Rostedtin tuloista noin 474 000 oli pääomatuloa.

Muun muassa tv-sarja Diilistä tunnetun juontaja ja yrittäjä Jaajo Linnonmaan tulot olivat viime vuonna lähes 169 000 euroa. Linnonmaan tuloista noin 137 000 oli ansiotuloa.

Lähes yhtä suuriin tuloihin Linnonmaan kanssa ylsi viime vuonna juontaja ja näyttelijä Janne Kataja, joka tienasi noin 163 000 euroa. Katajan tulot olivat pääasiassa ansiotuloa.

Tv-kasvoista korkeisiin tuloihin ylsivät myös muun muassa Heikki Paasonen ja Mikko Leppilampi. Muun muassa The Voice of Finland– sekä Tähdet, tähdet -ohjelmia juontaneen Paasosen tulot olivat viime vuonna verotietojen mukaan noin 155 000 euroa ja Tanssii tähtien kanssa -juontaja Leppilammen lähes 148 000 euroa.

Monilla viihdemaailman nimillä voi olla yritystoimintansa kautta myös sellaisia tuloja, jotka eivät näy verotiedoissa.

Source Link is.fi