Banner Before Header

Elton Johnia työnnettiin pyörätuolissa – tähdeltä tyhjentävä selitys tilanteesta

Pop-legenda Elton John, 75, kuvattiin Saksassa Leipzigin lentokentällä hämmentävästi pyörätuolissa istuen.

Elton John oli Saksassa jäähyväiskiertue­konsertissaan, ja lauantaina hänestä näytettiin ennakolta nauhoitettu esitys Britannian kuningatar Elisabetin platinajuhlissa. Pyörätuolikuvat lähtivät nopeasti leviämään lehdistössä, ja fanit huolestuivat tähden terveydentilasta.

Elton John kuvattiin Saksassa istumassa pyörätuolissa.

Mirrorin mukaan Elton John kertoi jo aiemmin, että hän elää keskellä jatkuvia kipuja. Laulaja kaatui ja satutti pahoin lonkkansa vuosi sitten. Elton John julkaisi muutama päivä sitten Instagram-profiilissa tiivistävän vastauksen fanien huoliin.

– Haluan kiittää kaikkia fanejani, jotka ovat olleet huolissaan terveydentilastani sen jälkeen, kun pyörätuolikuvat minusta levisivät lehdistössä, Elton John aloittaa kuvatekstin.

– Totuus on se, että olen täysin terve, rakastan konserttejani, soittamista ja laulamista täydestä sydämestäni. Annan sata prosenttia itsestäni jokainen ilta, enkä halua tuottaa kenellekään pettymystä varsinkin, kun monet ovat odottaneet esiintymistäni niin pitkään.

Elton Johnista näytettiin ennalta nauhoitettu esitys kuningatar Elisabetin platinajuhlissa Lontoossa lauantai-iltana 4. kesäkuuta.

Elton John jatkaa, että kaksi ja puolituntisen konsertin jälkeen hän tiimiläisineen saapui Saksassa Leipzigin lentokentälle, joka olikin osittain suljettu. Sen vuoksi John ja muu tiimi joutuivat kävelemään pitkän matkan lentokoneeseen, joten tähti oli pyytänyt avustajiaan etsimään hänelle pyörätuolin, jotta hän voisi lepuuttaa aiemmin satuttamaansa lonkkaa.

Lopuksi Elton John kertoo odottavansa innolla tulevia konsertteja Euroopassa.

Lue lisää: Elton Johnilla on koronatartunta: konsertti peruttiin vain tunteja ennen sen alkamisaikaa

Lue lisää: Elton John keskeytti yllättäen konserttinsa – ”En pysty laulamaan”

Elton John sairasti vuoden alussa myös koronavirustaudin.

Koronatartunnan vuoksi tähti joutui siirtämään jäähyväiskonserttejaan, jota hän pahoitteli tuolloin Instagram-profiilissaan.

Vuonna 2020 Elton John taasen joutui yllättäen keskeyttämään konserttinsa.

– Olen menettänyt ääneni täysin. En pysty laulamaan. Minun täytyy mennä. Olen pahoillani, John sanoi täysin murtuneen näköisenä, tähti totesi tuolloin Aucklandissa järjestetyssä konsertissa ja poistui lavalta.

Keikan aluksi John paljasti yleisölle sairastuneensa keuhkokuumeeseen. Hän kertoi BBC:n mukaan saaneensa diagnoosin juuri ennen keikkaa.

Elton John pahoitteli tapahtunutta Instagramissaan keikan jälkeen.

– Soitin ja lauloin sydämeni pohjasta, kunnes en pystynyt enää laulamaan. Olen pettynyt, todella järkyttynyt ja pahoillani. Annoin tälle kaikkeni. Kiitos teille kaikille harvinaislaatuisesta tuesta ja kaikesta rakkaudesta, jota sain teiltä tänään konsertin aikana. Olen ikuisesti kiitollinen, hän kirjoitti vuonna 2020.

Source Link is.fi