Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a2ac9b93d5ef11e63e7c248b02693ba8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
EM-juoksija nurin kärkipaikalta – kilpakumppanilta hätkähdyttävä temppu – Uutisalue

EM-juoksija nurin kärkipaikalta – kilpakumppanilta hätkähdyttävä temppu

Münchenin EM-kisoissa todistettiin harvinainen hetki tiistaina.

Kisaa johtanut tanskalainen Dane Axel Vang Christensen kaatui ja satutti itseään 3 000 metrin estejuoksun alkuerässä. Hän jäi mondon pintaan nuolemaan haavojaan.

Hetken kuluttua paikalle kipitti Andorraa edustava Nahuel Carabana. Hän lopetti juoksunsa ja jäi auttamaan Christenseniä. Carabana ojensi kätensä Christensenille ja auttoi hänet pois sisäradalta.

Carabana oli tilanteen sattuessa vielä hyvin mukana kilpailussa aivan kärkiporukan tuntumassa.

Carabanan, 22, oma juoksu meni mönkään sankarillisen eleen vuoksi. Hän ylitti maalilinjan vajaa minuutti kärkimiesten jälkeen jääden eränsä viimeiseksi.

– Hän ei pystynyt liikkumaan ja muut kilpailijat olisivat voineet juosta hänen ylitseen seuraavalla kierroksella. Pysähdyin vaistonvaraisesti tajuttuani asian ja päätin auttaa häntä. En edes tiennyt juoksijan nimeä tai sitä, mitä maata hän edustaa. Halusin vain auttaa, andorralaissankari sanoi kilpailun jälkeen.

Lääkintähenkilökunta kiirehti auttamaan Christensenia.

Carabana ei ole eilisen teeren poika juoksuradalla. Nuorten EM-pronssimitalisti junttasi tänä kesänä maansa ennätyksen 8.32,03.

Suomen Topi Raitanen selvitti tiensä perjantaina juostavaan loppukilpailuun. Hän oli eränsä viides ajalla 8.33,51.

Source Link is.fi