Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_acf3ab5ad750086b0b9c039677d36d1f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen joutuivat pettymään ATP-finaalissa – Uutisalue

Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen joutuivat pettymään ATP-finaalissa

Suomalaiset jättivät murtomahdollisuutensa käyttämättä.

Suomalaispari Emil Ruusuvuori/Patrik Niklas-Salminen hävisi tenniksen ATP 250 -turnauksen nelinpelin loppuottelun Ranskan Marseillessa.

Sijoittamattomat suomalaiset taipuivat lukemin 3–6, 4–6 niin ikään sijoittamattomille Tshekin Tomas Machacille ja Kiinan Zhang Zhizhenille.

Ruusuvuori ja Niklas-Salminen aloittivat toisen erän vahvasti. He pitivät syöttönsä helposti ja keräsivät yhteensä kuusi murtomahdollisuutta kahdessa ensimmäisessä vastustajan syöttövuorossa. Ne jäivät käyttämättä, kun taas Machac ja Zhang hyödynsivät ainokaisensa.

Kokosuomalainen kaksikko on voittanut kahdesti turnauksen ATP-nelinpelissä: Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen Itävallassa vuonna 2014 sekä Leo Palin ja Olli Rahnasto Yhdysvalloissa vuonna 1985.

Jos etenee turnauksissa pitkälle, kilpailutahti on tiuha: sekä Ruusuvuori että Niklas-Salminen pelaavat uudestaan jo huomenna.

Ruusuvuori kohtaa Rotterdamin ATP 500 -turnauksen kaksinpelin avauskierroksella Ranskan Ugo Humbertin, jolla on myöhemmin sunnuntaina edessä Marseillen kaksinpelin finaali.

Niklas-Salminen matkustaa haastajakiertueelle Bahrainiin, jossa hän ja Yhdysvaltain Vasil Kirkov ovat neljänneksi sijoitettuja.

Source Link is.fi