Banner Before Header

Entinen Diili-tähti luopui syytteestään Donald Trumpia vastaan – tästä naisen yllättävässä päätöksessä on kyse

Diili-ohjelmassa vuonna 2006 kilpaillut Summer Zervos on yllättäen vetänyt perjantaina pois Donald Trumpia vastaan nostamansa kunnianloukkaussyytteen.

Zervos väitti syksyllä 2016 julkisuudessa, että Donald Trump kouri häntä ja yritti suudella väkisin. Väitetyt tapahtumat ajoittuivat vuoteen 2007.

Zervos kertoi tavanneensa Trumpin seuraavana vuonna Diili-ohjelmaan osallistumisen jälkeen työnhaun merkeissä. Zervosin mukaan tapaaminen oli tarkoitus järjestää hotellissa Beverly Hillsissä, mutta sinne sovitun illallisen sijaan hänet vietiinkin huvilalle.

Zervos kertoi, että Trump yritti tapaamisen aikana houkutella häntä makaamaan sängylle viereensä.

– Hän pyysi minut istumaan viereensä. Tottelin. Sitten hän otti kiinni olkapäästäni, alkoi suudella minua aggressiivisesti ja laittoi kätensä rintani päälle, Zervos kuvaili.

Summer Zervos kuvattuna oikeudessa vuonna 2017.

Trump syytti naista välittömästi tämän jälkeen valehtelijaksi. Trump väitti, että Zervosin kertomat asiat ovat ”täysin keksittyä kamaa” ja ”feikkiuutisointia”.

Zervos nosti Trumpia vastaan kunnianloukkaussyytteen vain kolme päivää ennen tämän virkaanastujaisia tammikuussa 2017. Zervos sanoi, että vetää syytteensä pois vain siinä tapauksessa, että Trump peruu sanansa ja myöntää, ettei hän valehdellut tapahtumista vuonna 2007.

Yhdysvaltalaislehdet uutisoivat nyt, että Zervos on vetänyt kunnianloukkaussyytteensä pois. New York Postin mukaan molemmat osapuolet joutuvat maksamaan itse oikeudenkäyntikulunsa yli neljän vuoden ajalta.

Zervosin asianajajien mukaan nainen ei halua enää jatkaa oikeustaistelua kohta jo lähes viiden vuoden jälkeen. Asianajajien mukaan Zervos ei ole saanut Trumpilta rahallista hyvitystä siitä hyvästä, että hän vetää kunnianloukkaussyytteen pois. Zervos pysyy edelleen kertomuksessaan ahdistelusyytteistä.

Trumpin asianajaja ilmoitti, että päätös on heidän mielestään ”järkevä”.

BBC:n mukaan Zervosin yhtäkkinen päätös takaa sen, että Trump ei joudukaan vastaamaan kysymyksiin valan nojalla oikeudessa. Alun perin hänen oli määrä vastata kysymyksiin valaehtoisesti ensi kuussa.

Lue lisää: Trumpin ahdistelukohu syvenee – entinen Diili-kilpailija syyttää kourimisesta työhaastattelussa

Source Link is.fi