Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5ce046a3894592a1a809255f6554b5b0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Erikoinen ilmiö piinaa Benjamin Peltosta – joutui uhriksi jo toistamiseen – Uutisalue

Erikoinen ilmiö piinaa Benjamin Peltosta – joutui uhriksi jo toistamiseen

Benjamin Peltosen esiintymisasu kiinnostaa faneja hieman liikaa.

Laulaja Benjamin Peltonen esiintyi torstaina 28. syyskuuta Helsingin Apollo-yökerhossa opiskelijabileissä.

Nyt laulaja kertoo, että kesken esityksen häneltä katosi jotain varsin oleellista, nimittäin esiintymistakki. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun takki lähti voron matkaan.

– Takkivarkaus vol. 2, artisti kirjoittaa somessa.

– Valitettavasti eilisellä keikalla joku on jälleen kerran kokenut omakseen varastaa mun esiintymistakin. Tilanne on taas se, että meillä on videomateriaalia siitä, kuka takin on ottanut lavalta.

Artisti kirjoittaa Instagram-stoorissaan, että varkailla on ”tämä päivä aikaa palauttaa takki Warner Music Finlandin toimistoon ennen kuin joudun tekemään rikosilmoituksen”.

– Takki on osa esiintymisasuani ja tänään on jo seuraava keikka, hän jatkaa.

– Ihan oikeesti tyypit, tällainen käytös on niin typerää, Benjamin puhisee.

Someilmoituksella oli selkeästi vaikutusta, sillä vain reilut kaksi tuntia ensimmäisen tarinan jälkeen Benjamin ilmoitti saaneensa takkinsa takaisin.

– Kännissä tyhmät jutut tuntuu silleen hauskoilta idiksiltä, mut varastaminen ei oo tullut omaan mieleen, hän kommentoi Instagramissa.

– Kaikki hyvin, takki on löytynyt ja toivon edelleen, että nämä tyypit, jotka tämän takin vei, ovat tervetulleita keikoille jatkossakin, kunhan ei jatkossa vaan toimi tälleen.

– Ottakaa omat takit mukaan. Ulkona on kylmä, älkää ottako muiden takkeja, Benjamin päättää puheensa.

Perjantaina Benjamin esiintyy Vantaan Tulisuudelmassa.

Benjamin Peltonen, 26, kertoi IS:lle hiljattain asuvansa avoliitossa Joni-rakkaansa kanssa, mutta häitä tai edes kihlausta on turha odotella lähiaikoina.

–  Ei missään nimessä. En ole yhtään sillä tavalla perinteinen ihminen, Benjamin Peltonen sanoi IS:lle.

– Ihana tyyppi ja ihana olla yhdessä, mutta se riittää. Ainakin tällä hetkellä, hän lisäsi.

– Jos fiilis muuttuu vanhempana ja haluaakin tuollaisia juttuja, hän on kyllä sitten se oikea tyyppi. Olemme olleet parisuhteessa pari vuotta ja asumme yhdessä.

Source Link is.fi