Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2597cf05ba5e0569b29462dea10f2a35, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Erling Haaland jatkaa kaameaa hurjasteluaan – Messin ja Neymarin PSG jäi tasapeliin – Uutisalue

Yllätykset jäivät vähiin Mestarien liigan keskiviikon ottelukierroksella. Suurseurat ottivat omansa, joskin osa vaikeamman kautta.

Manchester City jatkoi hurjaa menoaan tyrmäämällä FC Kööpenhaminan 5–0. Erling Haaland oli tutusti kapellimestarina ja iski kaksi maalia avausjaksolla.

Peräti 14 valioliigamaalia kahdeksassa ottelussa tehnyt norjalainen on iskenyt nyt kolmessa Mestarien liigan lohko-ottelussa viisi osumaa.

Real Madridin ja Juventuksen voitot olivat hieman isomman kiven takana. Madrid löi Shahtar Donetskin vain vaivoin kotonaan 2–1. Rodrygon ja Viniciusin maalit riittivät, sillä Shahtar ei päässyt Oleksandr Zubkovin kavennusta pidemmälle.

Juventus löi Maccabi Haifan 3–1, mutta saattoi huokaista vasta 83. minuutilla, kun Adrien Rabiot iski illan toisensa ja saatteli torinolaiset kahden maalin johtoon.

Cityn jälkeen illan suurinumeroisimmasta voitosta vastasivat Borussia Dortmund ja Chelsea. Dortmund tyrmäsi Sevillan Espanjassa peräti 4–1 ja Chelsea iski 3–0-voiton Milanista.

AC Milan on viimeksi voittanut kilpailullisen ottelun Englannissa vuonna 2005.

Keskiviikon yllätystuloksesta vastasi portugalilainen Benfica. Se taisteli 1–1-tasapelin Paris Saint-Germainin tähtisikermää vastaan.

PSG:n tähtikaksikko NeymarLionel Messi juoni ottelun avausosuman 22. minuutilla. Viimeistelystä vastasi Messi. Danilo Pereiran oma maali 41. minuutilla toi Benfican tasoihin. Ottelussa ei nähty lisämaaleja.

Benfica on ollut H-lohkon yllätysjoukkue, sillä se löi aiemmalla kierroksella Juventuksen ja johtaa lohkoa yhdessä PSG:n kanssa seitsemällä pisteellä.

Keskiviikon alkuillan peleissä Salzburg löi Dinamo Zagrebin 1–0 ja itävaltalaisten sisarseura RB Leipzig Celticin 3–1.