Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dd00ba133e3e754906ca8e9e34c3b2b4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ernest Lawson jakoi lapsensa epäuskoisen reaktion TTK-juontajuuteen – Uutisalue

Ernest Lawson jakoi lapsensa epäuskoisen reaktion TTK-juontajuuteen

Näyttelijä Ernest Lawson, 33, juontaa elokuun lopulla alkavan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uuden tuotantokauden yhdessä TTK-konkari Vappu Pimiän kanssa. Lawson korvaa ohjelman pitkäaikaisen juontajan Mikko Leppilammen, joka juonsi tanssiohjelmaa kymmenen kautta.

Lue lisää: Tässä ovat uudet TTK-tähdet!

Torstaina paljastettiin tulevan kauden tähtiparit. Lawson julkaisi samalla Instagram-tilillään yhteiskuvan julkistustilaisuudesta juontoparinsa Pimiän kanssa. Kuvatekstiin hän kirjoitti huvittavan vuoropuhelun lapsensa kanssa tanssiohjelmaan osallistumisesta.

Toinen tyttäristä kysyy isältään, onko kuvassa näkyvä Pimiä hänen uusi tanssiparinsa.

– Eiku Vappu on mun juontopari, Lawson vastaa.

Tytär ihmettelee, mikä on juonto.

– Juontaminen on esimerkiks sitä että kerrotaan mitä ohjelmassa tapahtuu ja pidetään yllä tunnelmaa ja silleen, Lawson selittää.

– Ja missä kohtaa sä tanssit? tytär kysyy.

Lawson toteaa, että juontajat eivät tanssi.

– Sori mä tartten hetken päästä yli siitä että mun isi vaan Turisee Tähtien Kanssa, tytär yllättää kommentillaan.

– Iloa ja onnea kaikille uusille tähtioppilaille, teillä on edessänne kaikkien aikojen syksy! Ja kiitos Vapulle jo nyt, on etuoikeus saada tehdä töitä sun kanssa, Lawson kirjoittaa loppuun.

PUTOUS-VIIHDEOHJELMASTA koko kansan tietoisuuteen noussut Lawson on ammatiltaan myös opettaja. Hän tapasi nykyisin erityisopettajana työskentelevän vaimonsa Nellin vuonna 2011, kun molemmat opiskelivat alalle. Kaksikko ihastui toisiinsa, kun he molemmat esiintyivät koulunsa speksissä, jossa Lawson esitti pääosaa ja vaimo oli tanssijana.

Pari meni naimisiin uudenvuodenaattona 2015. Heillä on kaksi tytärtä, vuosina 2017 ja 2020 syntyneet. Viime syksynä Lawson paljasti Instagram-tilillään parin kokeneen keskenmenon vuonna 2019.

Putouksen ohella Lawson on nähty muun muassa ohjelmissa Vedetään hatusta sekä Lauma. Viime syksynä hän kilpaili Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, ja Lawson veikin kilpailun voiton yhdessä parinsa Anniina Koivuniemen kanssa.

Source Link is.fi