Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ca5472693078638efead79bb38b2188b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Eronnut Juhani Koskinen teki elämän­tapamuutoksen – kertoo haasteista – Uutisalue

Eronnut Juhani Koskinen teki elämän­tapamuutoksen – kertoo haasteista

Juhani Koskinen kertoo uudesta harrastuksestaan Instagramissa.

Tammikuussa juontaja Veronica Verhosta eronnut mediapersoona Juhani Koskinen on tehnyt elämäntapamuutoksen. Hän on käynyt tammikuusta asti kuntosalilla.

Koskinen kertoo asiasta Instagram-tililleen jakamassaan kuvassa. Kuvassa hän poseeraa peilin edessä punttisalilla.

– Oon nyt tammikuusta asti käyny vähintään kolmesti viikossa jumppasalilla. Aika siistiä, kun on taas pitkästä aikaa löytänyt salitreenin ja pientä kehitystäkin on tapahtunut, Koskinen kirjoittaa.

– Viimeksi se oli tällaista varmaan joskus 2007, kun käytiin Turun Länsikeskuksen Muskelimasoilla (kyllä, salin nimi oli Muskelimasat & Mimmit). Silloin oltiin (ainakin luultiin olevamme) isoja, vahvoja, ja juotiin Tony Halmeen Viikinki-protskua. Nyt ei olla eikä juoda, mutta keho ja mieli kiittää, hän jatkaa.

Veronica Verho ja Juhani Koskinen erosivat tammikuussa. Kuva: Lassi Rinne

Koskinen kertoi aiemmin Instagramissa kärsineensä viime viikkojen aikana henkisestä ja fyysisestä uupumuksesta.

– Mulla on ollut henkinen ja fyysinen paristo viime viikkoina sen verran loppu, että pakkasin ex tempore koirat kyytiin ja vuokrasin mökin saaristosta kolmeksi päiväksi. Paras päätös aikoihin. Ehkä joskus voisin asua ja elää näin, tiedä häntä, Koskinen kirjoitti pääsiäisenä.

Uudessa kuntosali-julkaisussaan Koskinen listaa mielenterveyteen positiivisesti vaikuttavia asioita.

– Tiesitkö, että viisi tärkeintä asiaa mielenterveyden kannalta ovat ravinto ja ruokailut, lepo ja rentoutuminen, ihmissuhteet ja tunteet, harrastukset ja luovuus sekä liikunta ja kehosta huolehtiminen? Osan kanssa mulla ollut tässä isojakin vaikeuksia, mutta vika kohta ihan hyvällä mallilla, Koskinen kertoo.

Source Link is.fi