Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_45c553cb7a965c09e3e98a462a3d881e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Etelä-Afrikassa täydellinen jalkapallofarssi – 94 maalia kahteen otteluun ja neljä joukkuetta elinikäiseen kieltoon – Uutisalue

Etelä-Afrikassa täydellinen jalkapallofarssi – 94 maalia kahteen otteluun ja neljä joukkuetta elinikäiseen kieltoon

Etelä-Afrikan maaperällä nähtiin jalkapallotuloksia, jotka kiinnittivät järjestäjien huomion. Maan nelosdivisioonassa eli viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelattiin kahden päivän sisään kaksi ottelua, joissa tehtiin yhteensä uskomattomat 94 maalia.

Hurjat maalimäärät nostattivat järjestäjien epäilyt ottelumanipulaatioista.

Matiyasi FC, Shivulani Dangerous Tigers, Kotoko Happy Boys ja Nsami Mighty Birds olivat joukkueet, jotka joutuivat kohun keskelle. Seurat todettiin syyllisiksi ottelumanipulaatioihin ja asetettiin elinikäiseen kilpailukieltoon, jalkapallosivusto Goal kertoo.

Tigers ja Matiyasi kamppailivat sarjan kärkipaikasta. Tigers pöllytti Happy Boysia maalein 33–1 ja Matiyasi häpäisi Mighty Birdsin murskaamalla vastustajansa peräti 59–1.

– Saimme selville, että Matiyasi ja Nsami halusivat estää Shivulania nousemasta sarjan kärkeen, joten he sopivat ottelun fiksaamisesta estääkseen tätä tapahtumasta, Mopanin alueen presidentti Vincent Ramphago kertoi BBC Sport Africalle.

– Kun Matiyasi kuuli Shivulanin johtavan puoliajalla 22–0, he sopivat vastustaja Happy Boysin kanssa, että nämä ottavat pelaajiaan pois kentältä. Kentältä poistuneet pelaajat kertoivat olevansa väsyneitä. Samaan aikaan Matiyasin pelissä tuomari antoi vastustajalle punaisia kortteja niin, että kentälle jäi vain seitsemän pelaajaa, hän jatkoi.

Myös otteluiden tuomarit on asetettu kieltoihin useiden kausien ajaksi. Ramphgon mukaan ”näillä tuomareilla ei ole kunnioitusta jalkapalloa kohtaan”.

Surkuhupaisa saaga ei suinkaan päättynyt tähän. Mighty Birdsin valmentaja kertoi, ettei hän pystynyt tekemään tilanteessa mitään.

– Meidän edellisen ottelumme tuomari oli Shivulanin joukkueen jäsen. Teimme ottelussa neljä maalia, mutta ne kaikki hylättiin. Kun valitimme, meille sanottiin että tuomarin päätös on lopullinen. Kun he laukoivat meidän maalimme sivuverkkoon (ulkopuolelle), se tuomittiin maaliksi.

Source Link is.fi