Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b5dd3ca3face68609963acbddf15d2e8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Euroopan halutuin valmentaja teki päätöksensä – Uutisalue

Euroopan halutuin valmentaja teki päätöksensä

Xabi Alonso vahvisti ensi kauden osoitteensa.

Muun muassa Liverpoolin peräsimeen huhuttu Xabi Alonso vahvisti perjantaina jatkavansa Saksan Bundesliigassa pelaavan Bayer Leverkusenin päävalmentajana ensi kaudella.

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahdin Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen on pelannut huikean kauden ja johtaa Bundesliigaa kymmenen pisteen erolla Bayern Müncheniin. Leverkusen ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään ottelua, kun liigakautta on jäljellä kahdeksan kierrosta.

Eurooppa-liigassa Leverkusen on edennyt puolivälieriin ja Saksan cupissa välieriin, joten sillä on mahdollisuus triplajuhliin. Bundesliigan mestaruus olisi Leverkusenille seurahistorian ensimmäinen.

”Viime viikolla minulla oli kokous, jossa kerroin [seurajohdolle] päätöksestäni jatkaa Bayer Leverkusenin valmentajana”, espanjalainen Alonso sanoi perjantaina tiedotustilaisuudessa.

Liverpoolin lisäksi Alonsoa, 42, on huhuiltu Bayern Münchenin ja Real Madridin päävalmentajaksi.

Entinen keskikenttämies Alonso pelasi urallaan 114 A-maaottelua ja edusti Real Sociedadia, Eibaria, Liverpoolia, Real Madridia ja Bayern Müncheniä.

Source Link is.fi