Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_529652705807c0cc7a965f3007d739da, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
F1-tähti julkisti suhteensa mallikaunottaren kanssa – kilpakumppani iski heti kommenttikenttään – Uutisalue

F1-tähti julkisti suhteensa mallikaunottaren kanssa – kilpakumppani iski heti kommenttikenttään

McLarenin F1-kuski Lando Norris, 22, on rakastunut.

Britti julkaisi tiistaina Instagramissa kuvan Dubain aavikolta, jossa hän suutelee portugalilaisen Luisinha Oliveiran kanssa.

– Aurinkoni, Norris kirjoitti saatesanoiksi.

Nuoren parin onnea oli heti kommentoimassa Ferrarin F1-kuski Carlos Sainz junior, joka vaikuttaa olevan sosiaalisessa mediassa yhtä liukasliikkeinen kuin radalla.

– Se [suhde] on virallista nyt, Sainz kirjoitti.

Lue lisää: Podcast: Valtteri Bottas täräyttää Toto Wolffille suoran kysymyksen – F1-pomo nostaa esiin kaksi puolta ”suomalaisesta luonteesta”

Norris on ajanut kolme täyttä kautta F1-sarjassa. Hän sijoittui joulukuussa päättyneessä MM-sarjassa kuudennelle sijalle. Hänen paras yksittäinen kisatuloksensa oli kakkossija Italian osakilpailussa syyskuussa.

Oliveira, 22, on malli, jolla on yli 100 000 seuraajaa Instagramissa. Hänen isosiskonsa Beatriz Barosa on tunnettu näyttelijä.

Source Link is.fi