Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0b321ae6692c4136c262d81775d23648, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Gennaro Gattuso joutui mafian hampaisiin – karmea teko pakotti taipumaan kiristykseen – Uutisalue

Gennaro Gattuso joutui mafian hampaisiin – karmea teko pakotti taipumaan kiristykseen

Takavuosien futistähti joutui keskelle skandaalia.

Olympique Marseillen päävalmentaja Gennaro Gattuso ja hänen perheensä ovat joutuneet rikollisjärjestö ’Ndranghetan kohteeksi. Asiasta kertoi Il Messagero -lehti.

Lehden mukaan perheen hyvinvointia on uhattu, ja lisäksi mm. kaksi Gattuson sisaren autoa on poltettu.

Vyyhti sai alkunsa, kun Gattuson isä Francesco Gattuso haki Italian valtiolta tukea laajan aurinkopaneelikokonaisuuden rakentamiseksi hänen tontilleen. Hän tarvitsi sitä varten noin 80 000 euroa rahoitusta.

’Ndrangheta vaati Gattusolta rahaa, jotta se antaisi ”luvan” hankkeen toteuttamiselle. Vaatimuksensa pönkittämiseksi se poltti Gattuson sisaren auton kahteen eri kertaan, ensimmäisen lokakuussa ja toisen joulukuussa.

Il Messageron viranomaislähteiden mukaan Gennaro Gattuso päätti tämän jälkeen taipua mafiamiesten vaatimuksiin ja maksoi näille heidän vaatimansa 3 000 euron summan.

Lopulta poliisi onnisti pidättämään kaksi rikollisjärjestön jäsentä kiristyksestä.

’Ndrangheta on yksi Italian vanhimmista mafiajärjestöistä ja toimii pääasiassa Calabrian alueella Etelä-Italiassa. Sen toiminta alkoi 1800-luvulla.

46-vuotias Gattuso aloitti perinteikkään Marseillen päävalmentajana viime syyskuussa. Hänen yli 10 vuoden valmentajauralleen mahtuu kahdeksan eri pysäkkiä.

Gattuso muistetaan paremmin pelaajauraltaan, erityisesti AC Milanin ja Italian maajoukkueen paidasta. 73 A-maaottelua pelannut Gattuso oli Italian tärkeimpiä pelaajia vuoden 2006 MM-kultajoukkueessa.

Milania hän edusti yli vuosikymmenen ja voitti sinä aikana kaksi Italian mestaruutta ja yhtä monta kertaa Mestarien liigan.

Source Link is.fi