Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1c206a2f5072306fca28d5feb5c88fb0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
George Russellilta paljonpuhuvia lausuntoja Mercedeksen tilanteesta – Uutisalue

George Russellilta paljonpuhuvia lausuntoja Mercedeksen tilanteesta

Mercedes-Benz on ollut F1-sarjan kestomenestyjä viime vuosina, mutta tällä kaudella tallin ajokin kilpailukyky ei ole ollut jättimäisen saksalaismerkin toivomalla tasolla.

George Russell, 24, tuli Mercedes-Benzin F1-talliin täksi kaudeksi Valtteri Bottaksen, 32, tilalle. F1-sarjan nettisivujen haastattelussa Williamsilta Mersulle siirtynyt Russell myöntää, että hän odotti aivan toisenlaisia tuloksia kuin nyt on nähty.

Kaudesta on ajettu seitsemän GP-kilpailua, eivätkä Russell tai supertähti Lewis Hamilton, 37, ole kyenneet tuomaan Mercedekselle yhtään osakilpailuvoittoa.

Russell sanoo, että hän odotti olevansa GP-voittaja jo tässä vaiheessa kautta.

– Jos olisit sanonut minulle ennen kautta, että olemme ajaneet seitsemän osakilpailua enkä ole voittanut, niin olisin todellakin ollut pettynyt. Mutta nykyisen auton vauhdin ja tallin kokonaiskuvan kannalta olen melko tyytyväinen suorituksiini. Uskon, että olen pystynyt maksimoimaan tulokset, Russell sanoi.

– Meillä on todellakin varaa parantaa. Meidän pitää puskea koko tallin voimin eteenpäin – ja minun pitää jatkaa puskemista, Russell jatkoi.

Mercedes-Benzin F1-auton tämän kauden kilpailukyky on ollut pettymys tallin väelle.

MM-pistejohdossa on puolustava maailmanmestari, Red Bullin 24-vuotias hollantilaistaituri Max Verstappen. Russell on MM-pistetaulukossa neljäntenä ja seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton kuudentena.

Valmistajien MM-pisteissä Mercedes on kolmantena Red Bullin ja Ferrarin takana.

Kauden seuraava GP ajetaan Azerbaidzhanissa ensi viikonloppuna.

Source Link is.fi