Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_097f3aca84248bd2098d84f37bbd3131, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Halle Berry ihmetteli kovia seksi­kipuja ja sai diagnoosin sukupuoli­taudista – sitten todellinen syy paljastui – Uutisalue

Halle Berry ihmetteli kovia seksi­kipuja ja sai diagnoosin sukupuoli­taudista – sitten todellinen syy paljastui

Halle Berry ihmetteli seksikipuja, ja lääkäri antoi hänelle virhediagnoosin. Sitten oikea syy paljastui.

Näyttelijä Halle Berry, 57, puhui avoimesti vaihdevuosista, naisten seksuaalisuudesta ja intiimivaivoista Yhdysvaltojen ensimmäisen naisen, Jill Bidenin, kanssa A Day Of Unreasonable Conversation Summit -keskustelutilaisuudessa.

Mukana tilaisuudessa olivat Hollywood Reporterin mukaan myös muun muassa näyttelijät Kerry Washington, Jane Fonda ja kirjailija Cord Jefferson.

Berry puhui tilaisuudessa erityisesti siirtymävaiheesta menopaussiin. Näyttelijä on jo pitkään halunnut puhua avoimesti vaihdevuositietoisuuden puolesta. Hänen tavoitteenaan on Hollywood Reporterin mukaan ”muuttaa tapaa, jolla naiset ja miehet suhtautuvat keski-ikäisiin naisiin ja kuinka he suhtautuvat vaihdevuosiin”.

57-vuotias Halle Berry puhuu vaihdevuositietoisuuden puolesta. Kuva: Elizabeth Goodenough / Everett / MVPhotos

54-vuotiaana Berry tapasi unelmiensa miehen: Van Huntin. Rakkauskuplassa pari harrasti paljon seksiä, mutta Berry huomasi kokevansa kovia kipuja. Näyttelijä meni lääkäriin seksikipujen vuoksi.

Lääkäri diagnosoi täysin yllättäen Berrylle seksitaudin, genitaaliherpeksen, jonka lääkäri määritteli ”vaikeaksi”. Berry luuli aluksi oireiden johtuvan sukupuolitaudista.

Berry ja Hunt kävivät myöhemmin molemmat herpestestissä, eikä heidän laboratoriokokeistaan löytynyt merkkejä viruksesta.

Seksikivut johtuivatkin vaihdevuosien aiheuttamasta kuivuudesta, jota Berry ei ymmärtänyt eikä sen paremmin hänen lääkärinsäkään, joka oli antanut näyttelijälle virheellisen diagnoosin.

– Tajusin jälkikäteen, että kivut olivat menopaussin oire. Lääkärilläni ei ollut siitä tietoa. Silloin tiesin: ”Voi juku, minun on käytettävä asemaani. Minun on alettava tehdä muutosta ja saada aikaan muutosta muiden naisten hyväksi”, Berry kertoo ajatelleensa.

Source Link is.fi