Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4df03e6b858dd71f16c495781f395e7a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hämeen Sanomat: Weekend-festivaalin lupa-­asiat edelleen kesken – aikaa enää kolme päivää – Uutisalue

Hämeen Sanomat: Weekend-festivaalin lupa-­asiat edelleen kesken – aikaa enää kolme päivää

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Hämeenlinnassa juhlittavan Weekend-festivaalin odotus on käynnistynyt kärjistyneissä tunnelmissa. Myöhään sunnuntai-iltana 26. kesäkuuta festivaali tiedotti perjantain pääesiintyjä Post Malonen keikan peruuntumisesta.

Monet fanit raivostuivat peruutuksesta ja vaativat festariorganisaatiolta lippurahojaan takaisin.

Lue lisää: Weekendin tähtiesiintyjä peruuntui yllättäen: someraivo heräsi ja ihmiset vaativat rahojaan takaisin – näin järjestäjä vastaa

Nyt Hämeen Sanomat uutisoi, että festivaalilla on vielä järjestelyt kesken myös lupa-asioiden ja liikennejärjestelyjen suhteen.

Hämeenlinnan kaupungin lupavalvoja Jani Mantere uskoo, että luvat tulevat perjantaiksi kuntoon, vaikka ne eivät saisi mennä näin myöhäiseksi. Kaupungilla ei ole vielä tietoa esimerkiksi opasteista tai liikennejärjestelyiden alkamisajankohdasta.

Mantereen mukaan järjestelyistä on kyselty festivaalilta jo viime vuoden puolella. Kaupunki sai ensimmäiset liikennejärjestelyihin liittyvät dokumentit kesäkuussa.

– Eivätkä nekään olleet hakemuksia, Mantere sanoo lehdelle.

Weekend-festivaalin promoottori Hardi Loog kommentoi, että alueella ei ole ennen järjestetty festareita, joten järjestelyt on aloitettu nollasta. Hän uskoo, että kyseessä voivat olla myös näkemyserot eri tahojen välillä siitä, mitä järjestelyiltä realistisesti vaaditaan.

Source Link is.fi