Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1230d8e9aec5dec6b4730e3d318b794b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Harry Potter -tähden kommentit nostattivat raivon – nyt kommentoi kollega – Uutisalue

Harry Potter -tähden kommentit nostattivat raivon – nyt kommentoi kollega

Harry Potter -elokuvissa näytellyt Miriam Margolyes ei ymmärrä sarjan aikuisfaneja.

Muun muassa Harry Potter -elokuvista tunnettu brittinäyttelijä Miriam Margolyes, 82, nostatti hiljattain kohun kommenteillaan Harry Potter -sarjan aikuisfaneista.

Margolyes näytteli elokuvasarjassa professori Pomona Versoa, joka opettaa Tylypahkassa yrttitietoa.

– Olen huolissani Harry Potter -faneista, koska heidän pitäisi olla jo päässyt sen yli. Se oli 25 vuotta sitten, ja se on tarkoitettu lapsille, mutta he jäävät siihen jumiin, Margolyes totesi uusiseelantilaisen 1News-kanavan haastattelussa.

Miriam Margolyes näytteli Harry Potter -elokuvissa professori Pomona Versoa (kuvassa toinen vasemmalta). Kuva: Peter Mountain / Warner Bros. Pictures

Näyttelijän kommentit nostattivat raivon sosiaalisessa mediassa. Useat Harry Potter -fanit hämmästelivät Margolyesin kommentteja myös sen vuoksi, että hän kertoi samassa haastattelussa tekevänsä edelleen cameorooleja Harry Potter -sarjan roolissaan.

Myös kriitikot ottivat kantaa keskusteluun. BBC:n haastattelema elokuvakriitikko Victoria Luxford totesi lehdelle seuraavaa:

– Tämä ei ole keskustelu, jota käymme musiikista tai urheilusta. Et kasva aikuiseksi ja lakkaa tukemasta jalkapallojoukkuetta tai kuuntelemasta suosikkiartistiasi, joten miksi sen pitäisi olla erilaista elokuvien kohdalla? hän totesi lehdelle.

– Klassiset lastenelokuvat voivat puhutella myös aikuisia, kyse on kunnianhimosta, hienostuneisuudesta ja laadusta, ei ikäryhmästä, totesi puolestaan elokuvakriitikko Siobhan Synnot.

Nyt aihetta on kommentoinut myös Harry Potter -elokuvissa näytellyt Jessie Cave, 36. Cave näytteli sarjassa rohkelikko-tuvan oppilasta Lavender Brownia.

Cave arvelee, että kenties Margolyes ei ymmärrä sarjan ympärillä muodostunutta yhteisöä tai sen parissa aikuiseksi kasvaneita faneja.

– Tiedätte millainen hän on – hän on vain vähän hauska. Ja luulen, että hän ei tarkoittanut, että se [kommentti] otettaisiin niin, näin ainakin toivon. En todellakaan pidä siitä, että hän sanoi niin, Cave totesi viikonloppuna järjestetyssä paneelissa.

– Hän ei varmaan vain ymmärrä sitä. Se on okei, annetaan hänen olla, Cave totesi ytimekkäästi.

Jessie Cave näytteli Harry Potter -elokuvissa Lavender Brownia. Kuva: Dwi Anoraganingrum/Future-Image/ZUMA

Cave (kolmas vasemmalta) kuvattuna Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvassa. Kuva: Jaap Buitendijk

Sekä Harry Potter kirjat että elokuvat ovat olleet jättimenestyksiä ympäri maailmaa. Viime vuonna uutisoitiin, että Potter-kirjasarjasta tehdään televisiosarja uudella näyttelijäkaartilla. Tänä vuonna Deadline uutisoi, että sarjan ensimmäinen kausi on tarkoitus julkaista vuonna 2026 Max-suoratoistopalveluun.

Source Link is.fi