Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7879643595f8e8cb7d50b6547ecc62b8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Heikki Paasonen: Toinen lapsi tulossa! – Uutisalue

Heikki Paasonen: Toinen lapsi tulossa!

Heikki Paasonen kertoo iloisesta uutisesta Instagramissa.

Juontaja Heikki Paasonen saa toisen lapsen puolisonsa Marita Paasosen kanssa. Heikki kertoo asiasta Instagram-julkaisussaan.

Kuvassa hän poseeraa yhdessä vaimonsa ja pariskunnan esikoislapsen kanssa. Lapsella on käsissään ultraäänikuva.

– Ajattelen usein ettei asioista uskalla puhua liian aikaisin, ”ettei vaan kuitenkin sattuis jotain”. Mut sit taas, ilo on aina iloa ja sitä tää maailma kaipaa nyt enemmän kuin koskaan, Paasonen kirjoittaa.

– Tässä on meidän pieni valonsäie, hän jatkaa.

Paasoset saivat ensimmäisen lapsensa vuonna 2021.

Monet julkisuuden henkilöt ovat onnitelleet Paasosia toisesta lapsesta. Onnitteluja ovat jakaneet muun muassa Pete Parkkonen, Ile Uusivuori, Beata Leppilampi ja Anni Ihamäki.

Heikki ja Marita Paasonen menivät naimisiin viime syksynä.

Myös Marita Paasonen on jakanut Instagram-julkaisun toisen lapsen saamisesta. Marita kertoi maaliskuussa isänsä kuolleen. Uudessa Instagram-päivityksessään hän kirjoittaa, että isänsä menettämistä seuraavana päivänä hänelle oli varattu ultraääniaika.

– Viime kuukausi oli täynnä suurta surua, raskauspahoinvointia ja menettämisen pelkoa, mutta myös ilon hetkiä tän valtavan salaisuuden kanssa, Marita Paasonen kirjoittaa.

Hän kertoo, että ehti vielä kertoa isälleen tulevasta perheenlisäyksestä.

– Me ollaan niin onnekkaita, että saadaan (toivottavasti) vielä toinen lapsi perheeseen, Marita päättää tekstinsä.

Vauvan laskettu aika on lokakuussa.

Juttua muokattu 15.4. klo 19.30: Lisätty tieto Marita Paasosen Instagram-päivityksestä.

Source Link is.fi