Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6eea22b3abf7683fb7fbf3e4a895f396, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Helena Ahti-Hallbergilta raju avautuminen TTK:n semi­finaalin seurauksista – vastaa yksi­selitteisesti tuomareita epäileville – Uutisalue

Helena Ahti-Hallbergilta raju avautuminen TTK:n semi­finaalin seurauksista – vastaa yksi­selitteisesti tuomareita epäileville

Helena Ahti-Hallberg muistuttaa sosiaalisessa mediassa, millä perustein tuomarit antavat pisteensä TTK-tanssipareille.

Sunnuntai-illan Tanssii tähtien kanssa -semifinaalin ratkaisu sai monet yllättymään suuresti, kun kisasta putosi yllättäen pois ennakkosuosikkeina pidetyt Emma Kimiläinen ja Matti Puro.

Tähtituomari Helena Ahti-Hallbergin mukaan yllättävästä lopputuloksesta syytettiin yksinomaa tuomareita, vaikka parit pääsivät jatkoon sekä yleisö- että tuomariäänten perusteella.

Ahti-Hallberg kirjoittaa asiasta Insagram-profiilissaan. Hän ei jäänyt sanattomaksi kritiikin edessä, ja kirjoittaa tuomariston puolueettomuutta epäileville suorasanaisen viestin.

– TTK herättää katsojissa tunteita, hämmentävän vahvoja sellaisia. Vihapostiakin tulee, onneksi ei kovin paljon, ja sen osaan jättää omaan arvoonsa, Ahti-Hallberg aloittaa kirjoituksensa.

– Mikä mua hämmentää, on jatkuvasti toistuva otsikointi tuomariston puolueellisuudesta, suosimisesta ja epäoikeudenmukaisista tiputuksista, hän jatkaa.

Ahti-Hallberg kirjoittaa, että hänen muistaakseen tällä kaudella yksikään tiputus ei ole osunut tuomaripisteiden mukaan viimeiseksi jääneen parin kohdalle.

– Ja suosiminen taas… Onhan se nyt vaan niin, että parhaalle on pakko antaa parhaat numero, eikö? Ahti-Hallberg jatkaa.

Hän korostaa, että pisteyttää TTK-tuomarina parit tanssitaidon perusteella.

– Ja jos tuomaripisteiden mukaan jumbosijaa pitävä ei tipu, niin vastuu siitä on ihan eri osoitteessa kuin tuomaripöydän takana, hän lisää.

– Ihana viikkoa kuitenkin kaikille, luetaan taas ensi viikolla lehdistä ja somesta, kuinka me tuomarit taas sössimme lopputuloksen, vaikka finaalissa valta on kansalla, hän kirjoittaa tekstinsä loppupuolella ja kehottaa katsojia muistamaan, että TTK on viihdettä, josta tulisi muistaa nauttia.

Monet TTK-katsojat olivat pettyneitä, kun Emma ja Matti eivät päässeetkään finaaliin saakka. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Tanssii tähtien kanssa -semifinaalissa jatkoon pääsivät joidenkin yllätykseksi Yeboyah ja Valtteri. He putosivat jo kerran pois kisasta, mutta pääsivät takaisin mukaan parketille, kun kisaaja Jarkko Niemi joutui jäämään pois kilpailusta rajun flunssan vuoksi.

Sosiaalisessa mediassa Yeboyahin ja Valtterin jatkoon pääsyä hämmästeltiin, ja monien mielestä väärä pari putosi pois ennen finaalia.

Lue lisää: TTK:n yllätyspudotus kuohuttaa somessa: yksi viesti toistuu

TTK:n Finaalijakso nähdään televisiossa sunnuntaina 26. marraskuuta.

Finaalissa nähdään Yeboyahin ja Valtterin lisäksi Pernilla Böckerman ja hänen tanssinopettajansa Anssi Heikkilä sekä lumilautailija Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti.

Source Link is.fi